Life
notix pixel id

Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express, probleme grave de sănătate. Prin ce a trecut blondina

Eliza Natanticu (32 de ani) de la Asia Express a povestit cu ce probleme medicale s-a confruntat în urmă câțiva ani.
01.11.2021 | 23:46
Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express, probleme grave de sănătate. Prin ce a trecut blondina
Eliza, soția lui Cosmin Natanticu de la Asia Express, probleme grave de sănătate. Prin ce a trecut blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția lui Cosmin Natanticu a fost la un pas de moarte, după ce s-a operat pentru un chist ovarian. La scurt timp după intervenție frumoasa blondină a început să se simtă rău.

Cadrele medicale au operat-o pentru a doua oară pe artistă, care spune că asta s-a întâmplat oarecum fără voia sa. În plus, doctorii i-ar fi spus că bacteria pe care o are este adusă de acasă.

Eliza Natanticu a trecut prin chinuri groaznice, scăparea venind datorită intervenției unor persoane apropiate, printre care se numără și actrița Maia Morgenstern.

ADVERTISEMENT

Eliza Natanticu de la Asia Express, la un pas de moarte. Ce a pățit soția lui Cosmin Natanticu

„Eram să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă.

Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. Au încercat toate medicațiile posibile. 

La un moment dat cu ajutorul doamnei Maia Morgenstern, care a intervenit pentru mine și a dat niște telefoane au început să apară deodată medici, oameni din afara spitalului. 

ADVERTISEMENT

Efectiv eram pe ducă și după cea de-a doua operație nici atunci nu au știu ce să-mi facă. Au vrut să mă opereze și a treia oară, să vadă dacă e vreo infecție, dar nu i-am lăsat”, a povestit artista în podcast-ul „Stai să zic eu”, de pe Youtube.

Eliza Natanticu, complet schimbată după experiența din spital

Eliza Natanticu și-a impus că vindecarea pleacă de la psihic și așa a vizualizat plecarea sa din spital. De asemenea, actorul i-a citit din acatistul Sfântului Nectarie.

ADVERTISEMENT

Cosmin Natanticu s-a rugat enorm pentru sănătatea partenerei de viață. Concurentul de la Antena 1 a plâns zile întregi cu gândul la soția sa.

Momentul a făcut-o pe tânăra participantă de la Asia Express să-și schimbe complet felul de a gândi și așa a revenit la una dintre pasiunile sale, muzica.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri