Life

Elizabeth Hurley suferă după moartea lui Shane Warne. Au fost logodiți de două ori

Elisabeth Hurley (56 de ani) traversează o perioadă tristă după ce fostul partener de viață, sportivul Shane Warne a încetat din viață la vârsta de 52 de ani.
07.03.2022 | 11:09
Elizabeth Hurley sufera dupa moartea lui Shane Warne Au fost logoditi de doua ori
Elizabeth Hurley, în lacrimi după moartea lui Shane Warne. Sportivul a suferit un atac de cord. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fotomodelul și actrița de origine britanică suferă după moartea bărbatului cu care s-a iubit în două perioade diferite ale vieții sale. Cei doi au fost logodiți, povestea lor de dragoste fiind oarecum neîncheiată în momentul de față.

Elizabeth Hurley, în lacrimi după moartea lui Shane Warne. Sportivul a suferit un atac de cord

Elizabeth Hurley suferă după moartea lui Shane Warne, în ciuda faptului că s-au despărțit în anul 2013. Vedeta a postat mai multe imagini cu jucătorul australian de cricket, cu care a fost logodită în două perioade ale vieții.

ADVERTISEMENT

Actrița a lăsat un mesaj dureros în mediul virtual, lăsând de înțeles că sportivul are un loc special în inima sa și cu siguranță, va rămâne și mai departe.

„Simt că soarele a trecut pentru totdeauna în spatele unui nor. RIP iubitul meu, Inimă de Leu”, a scris Elizabeth Hurley pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT
Elizabeth Hurley și Shane Warne
Elizabeth Hurley și Shane Warne. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Shane Warne a murit la 52 de ani, după un atac de cord

Fostul logodnic al frumoasei actrițe a încetat din viață vineri, 4 martie 2022, în timpul unei vacanțe. Shane Warne se afla în Koh Samui, Thailanda, alături de alți trei prieteni. Vestea a picat ca un trăsnet pentru toată lumea.

Primele informații arată că sportivul nu avea o stare de sănătate tocmai bună, plângându-se de dureri în piept înainte de a pleca în concediu. În plus, avea „un record de simptome cardiace”, mai anunță amicii acestuia.

ADVERTISEMENT

Apropiații au dezvăluit că sportivul trebuia să coboare la cină în seara zilei fatidice, prietenii alarmându-se în clipa în care a început să întârzie. I-au forțat ușa camerei și au intrat cu forța, descoperind cele petrecute.

Unul dintre amici, care îi era manager, a încercat să-l resusciteze pe fostul iubit al actriței Elizabeth Hurley. În clipa în care a fost chemată Ambulanța Shane Warne avea puls, dar din păcate a fost resuscitat în zadar.

ADVERTISEMENT
Tags: