Life

Ella de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față legat de relația cu Jador: ”Am suferit, nu vreți să știți”

Ella de la Puterea Dragostei și Jador au avut una dintre cele mai mediatizate relații, însă la un moment dat legătura dintre ei s-a rupt.
09.10.2021 | 11:01
Ella de la Puterea Dragostei a dat cartile pe fata legat de relatia cu Jador Am suferit nu vreti sa stiti
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D a dat cărțile pe față abia acum și a vorbit despre povestea de dragoste avută cu fostul concurent de la Survivor România.

Bruneta este întrebată frecvent care este motivul pentru care a pus capăt relației cu Jador, iar acum și-a luat inima în dinți și a spus totul.

ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei a suferit enorm din dragoste, precizând că și-a pus încrederea în oameni nepotriviți, care în cele din urmă au ajuns să o rănească.

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador. Ce nu a mers între ei

„Am primit extrem de multe mesaje asemănătoare. Da, din păcate, am suferit extrem de mulți… mă regăsesc și eu, după cum bine știți, am suferit foarte mult în viața mea din dragoste și nu e normal.

ADVERTISEMENT

Trebuie să nu ne punem încrederea în oameni nepotriviți. Într-adevăr, așa sunt unii în momentul în care văd că tu îi iubești, încearcă să te manipuleze, să-și pună toată autoritatea asupra ta.

Sunt conștienți că ei te au acolo când își doresc ei. Așa ca să destindem puțin atmosfera, dați-le doar impresia că sunteți acolo pentru ei, oricând, la orice oră și după nu veți mai suferi”, a spus Ella de la Puterea Dragostei pe Instagram, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei, despre suferința din dragoste

Frumoasa brunetă are și un sfat legat de relații. Tânăra este de părere că ar trebui ca persoanele de sex feminin să nu-și mai pună sufletul pe tavă, în caz contrar vor regreta amarnic și vor suferi din iubire.

„Dacă vă puneți sufletul pe tavă o să suferiți și o să regretați timpul pierdut cu persoanele nepotrivite. Și eu m-am aflat în aceeași situație.

ADVERTISEMENT

Am suferit, nu vreți să știți. Încercați să fiți mai indiferente, dacă puteți”, a mai spus fosta parteneră de viață a lui Jador, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
Tags: