Life

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de Jador. Unde i-a greșit cântărețul

Ella de la Puterea Dragostei și Jador au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, care în cele din urmă a ajuns la final. Motivele care au stat de baza separării au fost scoase la iveală abia acum de fosta concurentă de la Kanal D.
14.06.2021 | 23:54
Ella de la Puterea Dragostei adevarul despre despartirea de Jador Unde ia gresit cantaretul
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și cântărețul de muzică de petrecere s-au cunoscut în perioada în care erau participanți în casa emisiunii matrimoniale care i-a făcut celebri. S-au îndrăgostit nebunește și au trăit o poveste de dragoste ce i-a adus de multe ori împreună.

Artista a lăsat să se înțeleagă că fostul concurent de la Survivor România a avut mai multe scăpări, unele dintre ele chiar în public. Ella a avut momente în care simțea că orgoliul și gelozia partenerului de viață sunt mult prea mult pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Tânăra susține că Jador nu este deloc omul care apare în fața camerelor de înregistrare. În plus, fosta concurentă de la Puterea Dragostei spune că a fost făcută de râs adesea de artist din cauza geloziilor și reacțiilor pe care le avea în anumite situații.

Ella de la Puterea Dragostei, totul despre despărțirea de Jador. Care au fost motivele separării

Mai mult decât atât, Ella de la Puterea Dragostei a dezvăluit că era dispusă să renunțe la tot, chiar și la familia sa pentru a fi fericită alături de Jador, dar din nefericire, banii și succesul au fost mult mai importanți pentru cântărețul de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT

„Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc.

Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea.

ADVERTISEMENT

Când se aprinde o cameră omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el. Eram în stare să renunț la familia mea pentru el.

M-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii de exemplu”, a mărturisit frumoasa brunetă pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei, exclusă din planurile lui Jador

Fosta participantă de la Kanal D a ținut să mai adauge faptul că Jador a intervenit de multe ori în cariera sa și chiar i-a distrus multe dintre planurile pe care le avea. Manelistul ar fi exclus-o în repetate rânduri și i-a pus piedici din punct de vedere profesional.

Cu toate astea Ella crede că artistul a iubit-o cu adevărat, deși nu înțelege dacă aceste excluderi au fost făcute din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu.

Mai mult decât atât, artista nu concepe nici acum faptul că fostul concurent de la Survivor România a fost atât de egoist încât a trebuit să aleagă între el și ea, fără să se gândească la binele comun.

ADVERTISEMENT