Life

Ella de la Puterea Dragostei, anunț important pe Instagram. Toții fanii sunt în delir

05.12.2020 | 11:44
Ella de la Puterea Dragostei anunt important pe Instagram Totii fanii sunt in delir
Ella de la Puterea Dragostei
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei a făcut anunț important pentru fanii ei, cei care o urmăresc pe Instagram, care au fost deopotrivă și susținătorii ei în celebra emisiune de la Kanal D.

Fosta concurentă a show-ului matrimonial este urmărită în prezentă de peste 300 de mii de oameni, iar drept surpriză pentru ei a înregistrat o piesă, o colindă de Crăciun, pe care urmează să o lanseze.

ADVERTISEMENT

Ella a ținut să le spună fanilor ei că este emoționată și că abia așteaptă să asculte și ei melodia dedicată cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Da, am început deja înregistrările pentru colind. Sperăm să vă placă.  Am primit foarte multe întrebări despre momentul în care va ieși piesa. Ei bine, cam într-o săptămână, cred eu, vom lansa piesa. Trebuie să-mi revin cu vocea pentru a face ultimele modificări”, a spus Ella pe Insta Story.

ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei trebuia să apară într-un serial turcesc

La un moment dat, tânăra a anunțat tot pe Instagram că urmează să joace într-un film turcesc, însă planurile i-au fost date peste cap de  pandemie. Cu toate asta, tânăra nu se dă bătută și crede că poate în viitor va reuși să joace într-un film, dacă primește și oferta potrivită. „Da, trebuia să joc într-o telenovelă turcească, dar nu s-a mai concretizat nimic din cauza pandemiei”, a spus bruneta.

Acum influencer pe Instagram, Ella a devenit cunoscută prin intermediul emisiunii Puterea Dragostei, unde a avut o apariție destul de discutată, mai ales că a avut o relație cu Jador, cel de care a fost foarte îndrăgostită.

ADVERTISEMENT

De altfel, ea a avut mai multe scene scandaloase cu Bianca Comănici și Andra Volos, cele care i-au fost competitoare în show-ul de la Kanal D. În ultima perioadă, cele trei s-au războit pe rețelele de socializare, unde și-au spus cuvinte grele și chiar s-au amenințat cu judecata.