Life

Ella de la Puterea dragostei are inima rănită? Mesajul misterios apărut pe Instagram

22.03.2021 | 12:29
Ella de la Puterea dragostei are inima ranita Mesajul misterios aparut pe Instagram
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei a postat un mesaj care le dă de gândit fanilor. Frumoasa brunetă a postat un citat din care reiese că în inima ei nu e totul roz. 

Vedeta Kanal D a făcut aluzie la o dezamăgire în dragoste, căci asta reiese din textul care a apărut pe rețeaua de socializare. Cineva i-ar fi rănit inima, însă fosta concurentă a reality-show-ului nu a dorit să intre în detalii lăsându-i pe oameni să tragă fiecare concluzia pe care o dorește.

ADVERTISEMENT

De altfel, de când nu a mai apărut în emisiunea filmată în Istanbul, Ella a fost destul de discretă cu viața ei personală, evitând să vorbească foarte clar despre sentimentele ei și despre un posibil bărbat care i-ar ocupa inima.

Ella de la Puterea dragostei, rănită în dragoste?

„Oamenii te vor răni și se vor purta de parcă i-ai rănit tu pe ei”, este mesajul distribuit de Ella de la Puterea dragostei care a ajuns la fanii ei, cei care se întreabă cine i-a rănit sufletul vedetei.

ADVERTISEMENT

La începutul acestui an, fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a afișat cu noul ei partener pe TikTok, un băiat cu care a colaborat din punct de vedere profesional, dar care nu este atât de expus.

ella puterea dragostei
Mesajul postat de Ella de la Puterea dragostei pe Instastory

A fost apropiată la un moment dat de Jador

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare sunt convinși că Ella trece printr-o criză sentimentală, de aici și mesajul pe care l-a postat pe contul ei de Instagram, în timp ce unii spun că textul publicat nu are nicio legătură cu viața ei, ci este pur și simplu o distribuire.

ADVERTISEMENT

Ella a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea dragostei, având la un moment dat o relație cu Jador, cel mai celebru ex-concurent din reality-show-ul de la Kanal D.

După ieșirea din emisiunea care a făcut-o celebră, Ella a început să colaboreze cu mai multe branduri de haine și accesorii pe care le promovează pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT