Life

Ella de la Puterea Dragostei, căutată de Culiță Sterp. Planul celor doi, dezvăluit chiar de concurentă

21.05.2020 | 13:47
Ella de la Puterea Dragostei cautata de Culita Sterp Planul celor doi dezvaluit chiar de concurenta
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei a ținut să se afle chiar de la ea ce pregătește împreună cu Culiță Sterp.

Ella de la Puterea dragostei, contactată de Culiță Sterp

Concurenta, favorită la câștigarea emisiunii difuzată de Kanal D, a fost cuplată de presă de mai multe ori cu fostul soț al lui Carmen de la Sălciua, însă aceasta a negat de fiecare dată că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o frumoasă amiciție.

ADVERTISEMENT

Recent, bruneta a fost contactată de cântărețul din Hațeg pentru o colaborare muzicală. Anunțul care i-a luat prin surprindere pe fanii ei l-a făcut chiar ea, pentru a fi înlăturată orice speculație.

„Am primit o propunere de colaborare din partea lui Culiță. Știu că o să ziceți una și alta, dar noi suntem și am fost doar prieteni”, a dezvăluit Ella de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Idilă amoroasă sau simplă colaborare muzicală?

Nu a dat mai multe detalii despre proiectul pregătit de Culiță Sterp, așa că fanii au început să facă pariuri. Unii spun că aceasta va debuta în lumea muzicală, alții cred că va face doar figurație într-un videoclip de-ale artistului.

Faptul că Ella are voce nu mai e un secret pentru nimeni, concurenta aflată în reality-show-ului filmat în Istanbul uimindu-i pe toți cu vocea ei, căci a cântat de mai multe ori în emisiune.

ADVERTISEMENT

Ella nu este foarte străină de familia Sterp și asta deoarece fratele lui Culiță, Iancu, i-a făcut curte la un moment dat, dorindu-și o relație cu bruneta. E posibil ca acum Culiță să fi reușit s-o cucerească pe fată, cred cei mai mulți telespectatori.

Rămâne de văzut ce fel de proiect pun la cale cei doi și dacă într-adevăr Ella va debuta în industria muzicală, luând modelul altor concurenți precum Jador, a cărui popularitate i se datorează, de asemenea, show-ului matrimonial de la Kanal D.

ADVERTISEMENT