Life

Ella de la Puterea Dragostei despre relația cu George, verișorul lui Emi Pian: ”Asta este viața”

23.09.2020 | 12:22
Ella de la Puterea Dragostei despre relatia cu George verisorul lui Emi Pian Asta este viata
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei a ajuns în vizorul fanilor după ce în spațiul public a apărut recent o imagine cu ea și cu verișorul lui Emi Pian, regretatul lider al clanului Duduianu. Frumoasa brunetă a pus punctul pe „i” și a dezvăluit care este adevărata natură a relației lor.

Fosta concurentă de la Kanal D a lămurit lucrurile și a ținut să precizeze că între ea și George Pian nu există nicio poveste de dragoste și nici măcar nu-l cunoaște personal. Ella a mărturisit că nu are nicio legătură cu verișorul interlopului ucis luna trecută în Giulești.

ADVERTISEMENT

Bruneta susține că totul a plecat de la o simplă fotografie realizată într-o parcare, chiar lângă mașina sa. Se pare că George Pian s-a folosit de imagine pentru a se răzbuna pe o anumită persoană, fiind extrem de deranjată de gestul acestuia.

Ella de la Puterea Dragostei, totul despre relația cu verișorul lui Emi Pian, George

Fosta iubită a manelistului Jador spune că doar s-a nimerit să facă o fotografie cu verișorul lui Emi Pian, nicidecum nu are vreo relație amoroasă cu noul lider al temutului clan Duduianu. Așadar, tânăra este singură, atrăgându-le fanilor asupra faptului că ar trebui să judece mai puțin dacă nu cunosc care este situația reală.

ADVERTISEMENT

Astăzi voi vorbi despre o chestie banală, care a creat controverse în mediul online. Faptul că am făcut o poză cu un domn, nu vreau să îi dau numele, un băiat care este implicat într-un scandal cu o persoană pe care eu o cunosc.

EU nu îmi permit să refuz un om care mă salută și îmi cere o poză respectuos. Din respect, mă opresc mereu în trafic. Încerc să vorbesc cu voi mereu. 

ADVERTISEMENT

Faptul că s-a nimerit ca acel băiat să facă o poză cu mine, iar mai apoi să adauge o descriere ca să înțepe pe nu știu cine, nu mă interesează, nu vreau să dau curs acestui subiect care nu își are rostul. I-am atras atenția respectivului și am mers mai departe.

S-a nimerit să fie chiar în parcare, lângă mașina mea. Nu am de unde să știu statului lui social, pot fi criminali în serie. Eu nu am de unde să știu. Asta este viața.

ADVERTISEMENT

Nu mai credeți tot ce se aberează. Eu am atras atenția, deci nu mai am treabă cu respectivul. La revedere. Judecați mai puțin”, a dezvăluit Ella de la Puterea Dragostei, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT