ADVERTISEMENT
Life

Ella de la Puterea dragostei i-a băgat pe toți în ceață. Este sau nu într-o relație cu George Pian? Mesajul care elucidează misterul

Autor: Dan Suta | 22.09.2020 | 16:30
Ella de la Puterea dragostei i-a băgat pe toți în ceață. Este sau nu într-o relație cu George Pian? Mesajul care elucidează misterul
Ella de la Puterea dragostei, alături de George Pian. Foto: Instagram

Ella de la Puterea dragostei i-a uimit pe fanii ei după cea mai nouă fotografie în care apare alături de noul lider al clanului Duduianu, George Pian.

ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei, în brațele noului șef al clanului Duduianu

Fosta iubită a lui Jador este destul de zâmbitoare în prezența așa-zisului interlop, semn că există cel puțin o relație de prietenie între cei doi.

Oamenii se întreabă dacă această prietenie nu cumva s-a transformat în ceva mai mult de atât, având în vedere că Pian a lăsat un mesaj prin care ar confirma idila cu bruneta.

ADVERTISEMENT

La poza care i-a băgat în ceață pe fanii vedetei, George a scris următorul mesaj: „Să ne fie de bine, dragostea mea”.

Ella nu a comentat în niciun fel în legătură cu acest subiect, dar fanii au scris și în locul ei, unii fiind convinși că George este noul ei iubit, alții având în continuare dubii.

ADVERTISEMENT

Asta nu e tot. Aseară, George i-a dedicat câteva versuri dintr-o melodie fostului iubit al Ellei de la Puterea dragostei: „Jador, ascultă bine, melodia asta e făcută pentru tine/ Jador schimbă parfumul, dă jos costumul, prinde costumul”.

Cine este George Pian

George Pian a intrat în atenția publicului în luna august, când la mai toate televiziunile din România se transmiteau reportaje despre asasinarea liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

ADVERTISEMENT

George a fost verișorul interlopului ucis în urma unei partide de barbut care a avut loc în Capitală, favorit la preluarea clanului după moartea acestuia.

Noul partener al Ellei este destul de cunoscut pe Youtube, unde în anumite vloguri le-a cerut bani mai multor persoane publice din zona în care se învârte el.

ADVERTISEMENT

Printre cei cărora le-a cerut ”lovele” se numără manelistul Dani Mocanu și Leo de la Strehaia.  Vezi mai jos clipul postat pe Youtube în care ”indianul” Pian a recunoscut că s-a împrumutat cu bani de la gălățeanul Dani Mocanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!