Life

Ella de la Puterea dragostei i-a băgat pe toți în ceață. Este sau nu într-o relație cu George Pian? Mesajul care elucidează misterul

22.09.2020 | 16:30
Ella de la Puterea dragostei ia bagat pe toti in ceata Este sau nu intro relatie cu George Pian Mesajul care elucideaza misterul
Ella de la Puterea dragostei, alături de George Pian. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei i-a uimit pe fanii ei după cea mai nouă fotografie în care apare alături de noul lider al clanului Duduianu, George Pian.

Ella de la Puterea dragostei, în brațele noului șef al clanului Duduianu

Fosta iubită a lui Jador este destul de zâmbitoare în prezența așa-zisului interlop, semn că există cel puțin o relație de prietenie între cei doi.

ADVERTISEMENT

Oamenii se întreabă dacă această prietenie nu cumva s-a transformat în ceva mai mult de atât, având în vedere că Pian a lăsat un mesaj prin care ar confirma idila cu bruneta.

La poza care i-a băgat în ceață pe fanii vedetei, George a scris următorul mesaj: „Să ne fie de bine, dragostea mea”.

ADVERTISEMENT

Ella nu a comentat în niciun fel în legătură cu acest subiect, dar fanii au scris și în locul ei, unii fiind convinși că George este noul ei iubit, alții având în continuare dubii.

Asta nu e tot. Aseară, George i-a dedicat câteva versuri dintr-o melodie fostului iubit al Ellei de la Puterea dragostei: „Jador, ascultă bine, melodia asta e făcută pentru tine/ Jador schimbă parfumul, dă jos costumul, prinde costumul”.

ADVERTISEMENT

Cine este George Pian

George Pian a intrat în atenția publicului în luna august, când la mai toate televiziunile din România se transmiteau reportaje despre asasinarea liderului clanului Duduianu, Emi Pian.

George a fost verișorul interlopului ucis în urma unei partide de barbut care a avut loc în Capitală, favorit la preluarea clanului după moartea acestuia.

ADVERTISEMENT

Noul partener al Ellei este destul de cunoscut pe Youtube, unde în anumite vloguri le-a cerut bani mai multor persoane publice din zona în care se învârte el.

Printre cei cărora le-a cerut ”lovele” se numără manelistul Dani Mocanu și Leo de la Strehaia.  Vezi mai jos clipul postat pe Youtube în care ”indianul” Pian a recunoscut că s-a împrumutat cu bani de la gălățeanul Dani Mocanu.

ADVERTISEMENT