Life

Ella de la Puterea dragostei, implicată într-un accident rutier. În ce stare e vedeta

Ella de la Puterea dragostei a fost implicată într-un accident rutier. Fosta concurentă a spus prin ce a trecut.
27.05.2021 | 13:02
Ella de la Puterea dragostei implicata intrun accident rutier In ce stare e vedeta
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei a scăpat ca prin urechile acului teafără din accidentul în care a fost implicată. Vedetei i-a fost lovită mașina de lux achiziționată recent pe o stradă îngustă din Capitală.

Frumoasa brunetă a tras o sperietură de moarte! Din imaginile apărute în spațiul public, reiese că nu ea a fost de vină pentru incidentul din trafic.

ADVERTISEMENT

O altă mașină a intrat în autovehiculul condus de fosta parteneră a lui Jador. Șoferul respectiv nu a acordat prioritate bolidului de lux pe care îl conducea Ella.

Ella de la Puterea dragostei, implicată într-un accident

Fosta concurentă de la Puterea dragostei este pasionată de mașini, iar cu astfel de incidente s-a mai întâlnit în trafic. Norocul a fost că a putut evita o tragedie. Vedeta s-a ales cu câteva răni, potrivit imaginilor publicate pe internet.

ADVERTISEMENT

Chiar ea a postat pe Instagram imaginea cu cele două mașini. „Cam așa se întâmplă când nu se acordă prioritate”, a scris Ella pe contul ei de socializare.

ella puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei a scăpat cu bine dintr-o tamponare în trafic. Foto: Instastory

Vedeta e în afara oricărui pericol

Fanii focoasei brunete s-au îngrijorat foarte tare, dar nu a fost cazu de ceva grav.

Chiar înainte de producerea impactului dintre cele două mașini, Ella a mărturisit că se satură repede de mașini, pe care le schimbă des. Tatăl ei i-a sugerat la un moment dat să se facă șoferiță de TIR.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă zic că tatăl meu mi-a zis așa: „tu trebuie să te faci șofer de TIR”. Eu mă plictisesc foarte repede de mașini, ori încă nu am găsit mașina aia care să îmi pacă mie foarte mult, ori le schimb prea des.

Nu mă satur de o mașină! Am venit acum să testez o nouă mașină! E cea mai bună! O iubesc! Cele mai bune mașini(…) E sport, culoarea asta e cea mai tare!”, a spus Ella de la Puterea dragostei înainte de accident.

ADVERTISEMENT

Ella Tina a fost una dintre cele mai iubite concurente din reality-show-ul matrimonial difuzat de Kanal D. Bruneta a făcut la un moment dat pereche cu Jador, însă relația lor a fost sortită eșecului, căci nu a durat mai mult de câteva luni.

 

ADVERTISEMENT