Life

Ella de la Puterea Dragostei, mamă adoptivă? Gestul făcut de vedetă după cutremurul din Turcia

Ella de la Puterea Dragostei a fost extrem de afectată de tragedia din Turcia care s-a produs în urmă cu doar câteva zile și este pregătită să facă un gest impresionant.
08.02.2023 | 10:06
Ella de la Puterea Dragostei mama adoptiva Gestul facut de vedeta dupa cutremurul din Turcia
Gestul făcut de Ella de la Puterea Dragostei, după cutremurul din Turcia. Sursă foto: hepta, Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Turcia și Siria au fost lovite de un cutremur puternic pe 6 februarie. Imaginile surprinse la fața locului sunt devastatoarea, iar bilanțul de asemenea.

Gestul făcut de Ella de la Puterea Dragostei, după cutremurul din Turcia

Datele centralizate de autorități până acum arată peste 380.000 de victime, dar și peste 8.000 de morți, însă nu ar fi exclus ca numărul acestora să mai crească în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

O mare problemă apărută după cutremurul devastator din Turcia îi vizează pe copii. Mai exact, nu puține sunt cazurile în care cei mici au ajuns orafani, după ce părinții lor și-au pierdut viața sub dărâmături.

Ella de la Puterea Dragostei este și ea la curent cu tragedia din Turcia și are de gând să facă un gest impresionant, însă pentru asta, vedeta le-a cerut ajutorul urmăritorilor ei.

ADVERTISEMENT

Tânăra, care și-a pierdut și ea mama anul trecut, a fost marcată de situația din Turcia și își dorește să le ofere copiilor rămași orfani o șansă.

Într-o postare pe contul personal de socializare, aceasta i-a întrebat pe urmăritorii ei dacă există posibilitatea prin care să poată să adopte un copil rămas orfan, în urma cutremurului din Turcia.

ADVERTISEMENT

Ella, pregătită să devină mamă adoptivă?

”Știe cineva dacă se pot înfia copii care au rămas fără familii în Turcia? Lăsați mesaj în privat, vă rog!”, a fost întrebarea pusă de Ella în mediul online.

Nu ar fi exclus ca, în cazul în care acest lucru va fi posibil, vedeta să devină mamă adoptivă pentru un copil, având în vedere că este pregătită pentru acest lucru, după cum transmite chiar ea.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că seismul puternic din Turcia și Siria a șocat și alte vedete din România. Anca Țurcașiu spre exemplu are prieteni în zona afectată și a fost la rândul ei afectată de cele petrecute în urmă cu doar două zile.

De asemenea, Cristina Almășan s-a întors din Turcia, unde a fost în vizită la iubitul său, alături de fiica ei, fix din zona unde s-a produs tragedia, cu doar o zi înainte ca seismul să înceapă.

Aceasta dezvăluia că a avut mare noroc și că a plecat la momentul potrivit de acolo.

ADVERTISEMENT