Life

Ella de la Puterea Dragostei, mesaj după ce a pierdut marele premiu: ”Am câștigat un alt trofeu”

27.07.2020 | 07:23
Ella de la Puterea Dragostei mesaj dupa ce a pierdut marele premiu Am castigat un alt trofeu
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din show-ul matrimonial difuzat la Kanal D, dar cu toate acestea nu a reușit să plece acasă cu marele premiu, trofeul fiind câștigat pentru a doua oară de Bianca Comănici.

Frumoasa brunetă a ținut să-și exprime gândurile și emoțiile legat de marele finală a emisiunii care a avut loc duminică, 26 iunie, și a scris un mesaj pe una dintre paginile sale de socializare. Ella este supărată că a pierdut, ceilalți concurenți nedându-i șanse prea mari de câștig.

ADVERTISEMENT

Concurenta a ținut să clarifice lucrurile pe Instagram unde în primul rând, le-a mulțumit celor care au susținut-o în casa „Puterea Dragostei”. În al doilea rând, Ella a ținut să sublinieze faptul că deși a pierdut competiția a reușit să câștige un alt trofeu, unul care contează mai mult pentru ea, și anume fanii din mediul online.

Ella, supărată că a pierdut marea finală Puterea Dragostei

Frumoasa brunetă este extrem de deranjată de faptul că votul din marea finală a depins de concurenții din casa „Puterea dragostei”, nu de telespectatori, Ella fiind votată în număr foarte mare de aceștia. Concurenta a cucerit inimile telespectatorilor, dar cu toate acestea a pierdut competiția de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei ,după un an plin de adrenalină vreau mulțumesc tuturor pentru toate momentele minunate petrecute alături de voi!

Vreau mulțumesc pentru încurajări, pentru trăiri, pentru poveștile voastre, pentru miile de mesaje pline de încurajări, pentru criticile voastre, pentru lacrimi și zâmbete, dar nu în ultimul rând vreau mulțumesc pentru timpul acordat «votului»!

ADVERTISEMENT

mulțumesc m-ați adus pe primul loc! Din păcate astăzi nu am reușit câștig «Trofeul casei» (l- numi eu deoarece a ținut cont de votul din casă), dar eu am câștigat alt trofeu, trofeul «Puterea dragostei» în adevăratul sens al cuvântului, un trofeu care a câștigat mii de inimi care iubesc așa cum sunt eu, mii de suflete care văd un exemplu!

Sunt atât de emoționată încât îmi găsesc cu greu cuvintele! știți iubesc enorm și însemnați mult pentru mine! Mulțumesc familiei mele (sper nu i-am dezamăgit), susținătorilor mei, adminilor mei, fan-page-urilor mele, prietenilor mei.

ADVERTISEMENT

doresc tuturor multă, multă sănătate, iubire, fericire și toate dorințele vi se îndeplinească! Îl rog pe Dumnezeu binecuvânteze cu tot ce aveți voi nevoie și trimită câte un înger păzitor la fiecare în parte ocrotească pașii în viață!Infinit love!”, a scris finalista pe pagina de Instagram.

 

ADVERTISEMENT