Life

Ella de la Puterea Dragostei, mesaj pentru noua prezentatoare. Ce spune despre Cristina Mihaela Dorobanțu

14.07.2020 | 13:41
Ella de la Puterea Dragostei mesaj pentru noua prezentatoare Ce spune despre Cristina Mihaela Dorobantu
ADVERTISEMENT

Vestea că Andreea Mantea nu va mai prezenta sezonul următor din emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe actualii concurenți. Ella a ținut să transmită un mesaj pentru noua prezentatoare, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Frumoasa brunetă este convinsă că fosta finalistă de la „Bravo, ai stil!” se va descurca de minune în noua postura dacă va reuși să-și depășească emoțiile. Ella de la Puterea Dragostei i-a rugat pe internauți să o încurajeze pe noua prezentatoare a show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra concurenta a mărturisit că are încredere în Cristina Mihaela Dorobanțu căreia îi urează putere, răbdare și mult succes pe drumul ales în carieră, mai ales că filmările pentru sezonul cu numărul 3 se vor filma peste hotare, în Turcia.

Ella de la Puterea Dragostei o încurajează pe noua prezentatoare a show-ului

„Bună, dragii mei. Știu că sezonul trei nu va mai fi Andreea Mantea, nu va mai prezenta ea, așa că rog toți susținătorii mei să o încurajeze pe Cristina, care va fi noua prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Am încredere în ea, iar pe această cale îi urez mult succes, multă răbdare, multă putere și știu că împreună o putem ajuta să treacă peste emoțiile pe care le are acum și pe care le va avea”, a scris Ella în mediul online.

Andreea Mantea, despre motivul real pentru care nu mai prezintă „Puterea Dragostei”

Andreea Mantea a renunțat la cârma emisiunii de la Kanal D pentru că filmările au loc în străinătate. Frumoasa vedetă a mărturisit că-și dorește să petreacă mai mult timp alături de oamenii dragi, mai ales că în perioada de izolare nu și-a putut vizita familia.

ADVERTISEMENT

În plus, prezentatoarea a declarat că-și dorește din tot sufletul să se întoarcă acasă ca fiul ei, David, că crească înconjurat de bunicii și prietenii din țară. Așadar, vedeta a pus fericirea copilului ei mai presus decât cariera în televiziune.

„A fost o perioada foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România!

ADVERTISEMENT

Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România”, a mărturisit Andreea Mantea, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT