Life

Ella de la Puterea Dragostei, momente cumplite. Mama brunetei are probleme grave de sănătate

Ella de la Puterea Dragostei nu se poate bucura de momentele frumoase alături de partenerul ei de viață din cauza unei probleme cu care se confruntă în familie.
21.07.2021 | 11:19
Ella de la Puterea Dragostei momente cumplite Mama brunetei are probleme grave de sanatate
Ella de la Puterea Dragostei, momente cumplite. Mama brunetei are probleme grave de sănătate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mama fostei participante a show-ului matrimonial de la Kanal D a aflat că suferă de cancer la sân, boală, care din păcate, a fost depistată într-o fază destul de avansată.

Ella de la Puterea Dragostei încearcă să fie puternică și să nu se lase doborâtă de această situație neplăcută prin care trece femeia care a adus-o pe lume. Mama brunetei suferă enorm și trece prin schimbări radicale.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Jador a mărturisit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că ființa cea mai dragă din viața sa și-a pierdut părul, lucru care îi provoacă și mai multă durere.

Ella de la Puterea Dragostei, clipe de coșmar. Mama ei are cancer

„Mama se simte destul de rău, dat fiind faptul că cancerul s-a dus în tot corpul, face metastaze. Era în stagiul trei când a fost depistat.

ADVERTISEMENT

Ideea e că acum 20 de ani mamei mele i s-a perforat un sân, a făcut mastită. Ulterior, s-a dus și la sânul drept și de aia mă gândesc că de acolo i se trage boala.

Ea la 14 ani a avut și o infecție la măsea, i s-a dus la creier, medicii i-au atins nervii optici și de atunci ea nu mai vede nimic. 

ADVERTISEMENT

Vineri mama a avut un episod foarte greu, am văzut-o transformându-se, acum nu mai are păr deloc”, a povestit Ella de la Puterea Dragostei, scrie wowbiz.ro.

Ella de la Puterea Dragostei, între agonie și extaz. Are un nou iubit

Frumoasa brunetă este tristă din cauza situației prin care trece mama sa, dar reușește să meargă mai departe mulțumită noul ei partener de viață. Tânăra s-a îndrăgostit de un bărbat cu care are o relație de 2 luni.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut într-o perioadă neagră a vieții fostei concurente de la Puterea Dragostei, când mama sa a aflat boala de care suferă. Ella primește foarte multă liniște din partea iubitului, având în vedere că are multă durere în suflet.

„De obicei Dumnezeu ia pe o parte și dă pe alta. L-am cunoscut pe băiatul acesta când mama se simțea rău. În momentul de față îmi aduce liniște. I-am zis că dacă vrea ceva serios începem ceva, dacă nu, eu n-am timp și de alte probleme.

S-au îmbinat lucrurile frumos. Pe zi sunt cu mama și seara stau cu el. Am încercat, dar nu s-a putut nimic. Mă afectează toate aceste probleme, sunt destul de impulsivă”, a mai spus fosta concurentă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT