Life

Ella de la Puterea dragostei n-a mai lăsat loc imaginației. Poza cu care face furori

15.10.2020 | 16:03
Ella de la Puterea dragostei na mai lasat loc imaginatiei Poza cu care face furori
Ella de la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei a postat o fotografie care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a purtat niște haine destul de mulate, mai ales în partea de jos a corpului.

Ella de la Puterea dragostei, apariție mulată pe Instagram

Pentru felul în care arată în poza urcată pe Instagram, Ella a primit numeroase aprecieri, dar și o serie de critici din partea internauților.

ADVERTISEMENT

„Cum să pui o așa poză? Tu erai o femeie decentă, demnă și cu frica lui Dumnezeu! Pui o poză în colanți în care se vede partea inghinală în totalitate? O femeie decentă nu ar face asta!”, este unul dintre comentariile acide primite de brunetă.

„Așa îi place ei, ce a aratat în emisiune era doar pentru cameră. Acum a ajuns de tot râsul”, a scris o altă persoană care a susținut-o în emisiune și a urmărit-o până la apariția controversatei fotografii.

ADVERTISEMENT

În poza extrem de sexy, Ella are un look cu totul diferit față de cum ne-a obișnuit. Și-a încrețit părul și și-a făcut breton și, ce-i drept, nu-i vine rău deloc cu această coafură.

Relație cu Iancu Sterp?

Fosta concurentă care s-a iubit în primul sezon cu Jador a fost cuplată de presă cu mai mulți bărbați cunoscuți de când a devenit celebră.

ADVERTISEMENT

Una dintre presupusele relații ale vedetei ar fi cu George Pian, verișorul lui Emi, interlopul ucis în această vară în urma unei partide de barbut.

Mai nou, se zvonește că femeia s-ar iubi, de fapt, cu Iancu, fratele lui Culiță Sterp. Persoane apropiate de cei doi au declarat pentru o publicație că amândoi tatonează terenul deocamdată și ar fi ceva mai mult decât niște simpli amici.

ADVERTISEMENT

De altfel, Ella a fost deja în vizită în Hațeg pentru a-i cunoaște familia lui Iancu Sterp și se pare că a fost bine primită de mama Geta, cea care are întotdeauna un cuvânt greu de spus în privința relațiilor fiilor ei.

ella puterea dragostei
Aceasta e poza cu care Ella de la Puterea dragosrei i-a uimit pe câțiva dintre fanii ei
ADVERTISEMENT