Life

Ella de la Puterea Dragostei, pe masa medicului estetician. Intervenția care a schimbat-o

12.11.2020 | 13:05
Ella de la Puterea Dragostei pe masa medicului estetician Interventia care a schimbato
Ella de la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea Dragostei i-a făcut o vizită medicului estetician pentru a-și corecta buzele. Fosta iubită a lui Jador a considerat că are nevoie de modificări pe care doctorul le-a realizat în doar câteva minute, cu o injecție cu acid hialuronic.

Frumoasa brunetă este o împătimită a operațiilor estetice, căci de-a lungul timpului a apelat la medici pentru a se transforma în diva de astăzi.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ella de la Puterea Dragostei și-a pus implanturi mamare, acid hyaluronic în buze, fațete dentare, și-a tatuat sprâncenele și și-a operat nasul. De altfel, ea a făcut numeroase tratamente faciale pentru ca pielea ei să arate hidratată și fără niciun rid sau cearcăne.

„Am fost la doamna doctor, o să vedeți efectul în câteva zile. Buzele mele sunt ușor diferite și vreau să fie perfect asimetrice. Doamna doctor m-a ajutat în sensul ăsta”, a spus Ella pe Instagram, într-o postare, după ce a vizitat doctorul care o ajută și pe Iulia Albu să-și îmbunătățească aspectul fizic.

ADVERTISEMENT
Așa arată Ella de la Puterea Dragostei după intervenția la buze
Așa arată Ella de la Puterea Dragostei după intervenția la buze

A fost iubita lui Jador

Ella și Jador au avut o relație cu năbădăi care a început înainte să apară în show-ul Puterea Dragostei. Cei doi au apărut ulterior la tv, unde au fost intens disputați. „Adevărul este că a existat o conexiune mare între mine și el, o chimie. Chiar au fost momente frumoase și pline de iubire. Chiar îmi pare rău că oamenii nu au văzut momentele astea. Oricum a fost, a trecut, mergem cu Dumnezeu înainte”, a povestit Ella, al un moment dat, pentru wowbiz.ro.

„Nu-mi doresc să fie urât niciun om şi cu atât mai puţin Jador. Vă rog, reveniţi-vă, Jador este la inima mea. Știu că nu a procedat deloc ok şi poate nu merită, dar el este acolo, în inima mea, şi poate va rămâne mult timp. Repet, nu-mi doresc să-l urâţi sau să-l denigraţi, pentru că ţin la el. Țin la el mult și nu știu cum să procedez”, a scris frumoasa brunetă, după ce Jador a părăsit casa Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT