Life

Ella de la ”Puterea Dragostei” trăiește un adevărat coșmar după ce și-a pierdut mama. Imagini răvășitoare

Ella de la ”Puterea Dragostei” trăiește un adevărat coșmar. Tânăra și-a pierdut mama și încă este în stare de șoc după toate cele întâmplate.
08.11.2022 | 11:04
Ella de la Puterea Dragostei traieste un adevarat cosmar dupa ce sia pierdut mama Imagini ravasitoare
Ella de la Puterea Dragostei trăiește un adevărat calvar după ce și-a pierdut mama. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ella de la ”Puterea Dragostei” se află acum în una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Recent, acesta a anunțat că și-a pierdut mama.

Ella de la ”Puterea Dragostei” și-a pierdut mama

Ella a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la ”Puterea Dragostei”. Tânăra a reușit să ajungă la inimile publicului, iar mulți au decis să o urmărească chiar și după ce emisiunea s-a terminat.

ADVERTISEMENT

Recent însă, acesta i-a anunțat pe fanii săi că a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viață sa: pe mama ei. Femeia s-a luptat cu o boală cruntă, iar în final a pierdut lupta cu aceasta.

Înainte ca femeia să fie condusă pe ultimul drum, rudele au organizat un priveghi, iar Ella a publicat mai multe imagini extrem de dureroase.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” este vizibil distrusă și a avut grijă să nu plece nici măcar pentru un moment de lângă sicriul mamei sale.

Ella a publicat câteva imagini de la priveghiul mamei sale. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Ella a publicat câteva imagini de la priveghiul mamei sale. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Momente dureroase de la priveghiul mamei tinerei

În imagini se pot vedea nenumărate coroane de flori, dar și mesaje de adio, lucru care confirmă faptul că tânăra nu este singură în aceste momente.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta le-a mai transmis fanilor săi că nu dorește nimănui să ajungă într-o astfel de situație.

”Nu doresc nimănui să simtă sau să treacă prin ce trecem noi! (…) Inima mea va rămâne defectă până voi pleca de pe pământul acesta plin de lacrimi și durere”, este o parte din mesajul transmis de Ella.

ADVERTISEMENT

Ella a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de condoleanțe și care o susțin necondiționat în această perioadă extrem de dificilă din viața sa.

”Mulțumesc prietenilor de departe pentru flori și mesaje! Vă mulțumesc din inimă!”, a mai scris fosta concurentă de la “Puterea Dragostei”, pe contul personal de Instagram.

Amintim că Ella de la ”Puterea Dragostei” a trecut prin momente dificile în perioada copilăriei, motiv pentru care o mare parte din timp a ales să-l petreacă la bunica ei.

ADVERTISEMENT
Tags: