Life

Ella i-ar putea lua fața fostului iubit, Jador! Ex-concurenta de la Puterea dragostei pregătește o mare lovitură

Ella Tina i-ar putea lua fața fostului ei iubit, Jador. Ex-concurenta de la Puterea dragostei are planuri mari de viitor, iar despre ele FANATIK a aflat informații exclusive.
12.07.2022 | 13:55
Ella iar putea lua fata fostului iubit Jador Exconcurenta de la Puterea dragostei pregateste o mare lovitura
Ella de la Puterea dragostei îi face concurență serioasă lui Jador. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei are planuri serioase de viitor. Fosta iubită a lui Jador pare să îi facă o concurență serioasă manelistului și nu vorbim aici de aparițiile publice ori de numărul fanilor de pe Instagram, ci chiar despre muzică!

Ella de la Puterea dragostei, gata să-l detroneze muzical pe Jador: „Se ocupa înainte de Inna”

Botoșăneanca a început o colaborare cu unul dintre cei mai tari producători muzicali de la noi, omul care se ocupă, printre altele și de Ioana Ignat.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Cornel Ursache, un producător muzical în vogă pe care, culmea, Ella Tina îl știe de multă vreme, pentru că amândoi provin din aceeași zonă a țării.

Ella a spus că este uimită să constate cât de mică e lumea. Niciodată nu și-a imaginat că va ajunge să lucreze cu Ursache, pe care îl știe de ani buni.

ADVERTISEMENT

Ella a fost deja la studioul său muzical, unde a început munca la o melodie care ar putea rupe gura târgului. Cu privire la stilul muzical pe care îl va aborda, Ella nu a oferit prea multe detalii, dar a spus că va fi cu siguranță ceva “dansabil”, ținând cont că sunt în trend mixajele cu manele moderne.

„Eu îl știam pe Cornel Ursache de când cântam cu trupa de cor la biserică. Nașii mei făceau piese cu el. Știu că el se ocupa înainte de Inna. Acum realizez cât de mică e lumea. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut că voi ajunge să colaborez cu el.

ADVERTISEMENT

Ce pot să spun, eu sper ca totul să iasă bine. Sper să am succes, să scot melodii frumoase. Doamne ajută”, a declarat Ella Tina, pentru FANATIK, înainte de întâlnirea cu Ursache.

Cel care a contactat-o pe Ella a fost chiar producătorul muzical al Ioanei Ignat, după ce i-a remarcat vocea, Ella având câteva melodii scoase până la această oră.

ADVERTISEMENT
Cornel Ursache, producător muzical, managerul Ioanei Ignat. Foto: Instagram

Relația cu iubitul arab, una cu năbădăi

Pe plan personal, Ella trăiește o poveste de iubire cu suișuri și coborâșuri. Vedeta a dezvăluit de curând pentru FANATIK o serie de lucruri despre relația ei cu misteriosul iubit arab.

Bruneta susține că nu știe dacă va ajunge în fața altarului cu partenerul ei actual. Asta deoarece ajung să se certe foarte des amândoi fiind destul de geloși.

Ella a recunoscut că iubitul ei nu este foarte încântat de faptul că ea e cunoscută, de aici pornind cele mai multe discuții.

„Nu prea îi place că sunt cunoscută. Eu, în toată viața mea, am fost învățată ca bărbatul să fie pentru mine și eu doar pentru el. Îmi dau seama că realitatea nu e chiar așa. Băieții sunt băieți, până la urmă”, ne-a spus Ella recent.

Ella a mai spus că nu îi pică bine atunci când iubitul ei primește câte un follow pe Instagram de la domnișoare suspecte, însă încearcă să treacă peste accesele ei de gelozie.

 

ADVERTISEMENT