Life

Ella de la Puterea dragostei a fost la un pas de moarte! Ce a pățit fosta iubită a lui Jador pe autostradă

Ella de la Puterea dragostei le-a povestit fanilor spaima prin care a trecut azi noapte, pe Autostrada 3 din România. Bruneta era cât pe ce să fie implicată într-un accident rutier.
27.11.2021 | 17:35
Ella de la Puterea dragostei a fost la un pas de moarte Ce a patit fosta iubita a lui Jador pe autostrada
Ella Tina, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ella de la Puterea dragostei a povestit destul de panicată spaima prin care a trecut pe autostradă. Bruneta care a avut la un moment dat o relație cu Jador a spus că se putea întâmpla orice. Acum îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu viață și nu a pățit nimic.

Vedeta a istorisit prin ce a trecut, pe contul ei de Instagram la secțiunea Story. Mașina în care Ella se afla a evitat la fix o accidentare care ar fi putut pune viețile mai multor persoane în pericol.

ADVERTISEMENT

Ella a dorit prin videoclipul pe care l-a urcat pe Instastory să îi facă pe oameni să conștientizeze atunci când sunt la volan, să fie mai atenți, pentru că într-o secundă se poate întâmpla o adevărată tragedie.

Ella de la Puterea dragostei, incident în trafic

„Eram pe A3. Sunt împreună cu niște prieteni. În fața mea erau două mașini. Au frânat dintr-odată, iar din spate am auzit o bușitură: buff! 

ADVERTISEMENT

Mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar n-a fost zgâriată mașina. Am oprit mașina inclusiv mai devreme în peco și nu avea nimic”, a povestit Ella de la Puterea dragostei pe Instagram.

Tânăra le-a cerut fanilor să nu dea vina pe ea pentru acest incident în trafic, cu toate că recunoaște că uneori este neatentă atunci când se află la volan.

ADVERTISEMENT
ella puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei a povestit pe Instastory despre incidentul de pe autostradă

„Nu a fost vina mea”

„Nu a fost vina mea. Domnul din spate n-a păstrat distanța legală. Putea să i se întâmple oricui asta”, a completat Ella Tina.

Fosta parteneră a lui Jador a spus că în urma acestei experiențe a avut ceva de învățat. A promis că va fi la rândul ei mai atentă atunci când se va afla pe șosea, chiar dacă de data aceasta susține că vina pentru acest mic incident, dar mare ca spaimă, a fost a șoferului din spatele ei.

ADVERTISEMENT

Ella spune că a fost un miracol de la Dumnezeu faptul că nu a pățit ceva grav, deși s-a speriat foarte tare. A crezut la un moment dat că totul se va termina în cel mai sumbru mod cu putință.

„A fost ca o minune. Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a adăugat frumoasa brunetă în mediul online.

ADVERTISEMENT