Life

Ella și Livian, posibilii câștigători ai emisiunii Puterea dragostei, sezonul 2. Cine afirmă cu tărie asta

21.05.2020 | 11:04
Ella si Livian posibilii castigatori ai emisiunii Puterea dragostei sezonul 2 Cine afirma cu tarie asta
ADVERTISEMENT

Ella și Livian ar fi câștigătorii show-ului Puterea dragostei de la Kanal D, iar bomba a fost aruncată chiar de o concurentă din emisiune!

Ella și Livian. câștigătorii Puterea dragostei, sezonul 2?

Mary, fostă participantă la Insula iubirii și concurentă la Puterea dragostei susține că Ella și Livian vor câștiga această competiție, chiar dacă blondina nu crede deloc în cuplurile formate în hotelul din Istanbul.

ADVERTISEMENT

Mary a declarat pentru wowbiz.ro că, din punctul ei de vedere, cele mai mari șanse pentru premiul din finală îl au Ella și Livian, concurenți care s-au aflat, de altfel, în grațiile publicului.

Livian a fost săptămână după săptămână preferatul telespectatorilor, votat de fiecare dată prin SMS și salvat de la eliminări.

ADVERTISEMENT

„Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, susține Mary.

Livian, cel mai popular băiat din competiție

Fosta concurentă mai spune că nu prea are încredere în cuplurile formate în reality-show-ul matrimonial de la Kanal D, ea însăși eșuând în căutarea dragostei.

ADVERTISEMENT

Fata a pus ochii pe Robert când se afla în competiție, însă nu s-a concretizat nimic.

Ella și Livian sunt, de altfel, cei mai iubiți concurenți, amândoi bucurându-se de un real succes în mediul online. Vlogul pe care îl are Livian, unde postează clipuri aproape zi de zi despre viața lui în concurs și ce face în Istanbul se bucură de un număr impresionant de abonați pe Youtube.

Băiatul din Cluj și Ella i-au cucerit pe telespectatori prin simplitatea și naturalețea lor, fapt pentru care au ajuns până în această etapă a competiției.

ADVERTISEMENT

Show-ul Puterea dragostei de la Kanal D este unul din cele mai de succes ale postului turc. Câștigătorii primului sezon, filmat anul trecut, au fost desemnați Bianca și Bogdan Mocanu, cei care au ajuns, la rândul lor, destul de faimoși pe rețelele online.

 

 

ADVERTISEMENT