ADVERTISEMENT
Life

Ella Tina de la Puterea Dragostei trece prin momente grele. Ce se întâmplă în familia brunetei

Ella Tina de la Puterea Dragostei trece prin momente grele în familie. Bruneta a mărturisit totul pe rețelele sociale.
Autor: Andreea Stanaringa | 14.07.2021 | 23:55
Ella Tina de la Puterea Dragostei trece prin momente grele. Ce se întâmplă în familia brunetei
Ella Tina de la Puterea Dragostei trece prin momente grele. Ce se întâmplă în familia brunetei. Sursa foto: Facebook

Ella Tina de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile. Bruneta are probleme în familie și le-a explicat totul urmăritorilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la show-ul matrimonial a lipsit o perioadă din mediul online, iar fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea.

Ella Tina de la Puterea Dragostei trece prin momente grele

După ce nu a mai dat niciun semn pe Instagram, Ella Tina de la Puterea Dragostei le-a explicat fanilor de ce a lipsit o perioadă.

ADVERTISEMENT

Tânăra i-a asigurat pe urmăritori că nu a pățit nimic, însă trebuie să fie alături de un membru al familiei.

Potrivit Ellei, cineva drag se confruntă cu o problemă și de aceea nu a mai fost activă pe rețelele sociale. Chiar dacă nu este într-o situație tocmai ușoară, Ella încearcă să-i fie alături persoanei respective și speră ca totul să fie bine.

ADVERTISEMENT

Ella a ținut să precizeze că este recunoscătoare pentru tot ce are în viața ei și încearcă să se bucure de momentele petrecute alături de cei dragi.

„Primesc extrem de multe întrebări, mă întrebați dacă sunt bine, dacă am pățit ceva…nu, eu personal nu am pățit nimic, dar cineva din familia mea, extrem de drag întâmpină o cumpănă foarte mare, iar eu trebuie să fiu alături.

ADVERTISEMENT

Probabil pe parcurs veți afla despre ce este vorba, unii dintre voi bănuiți și vreau să-mi petrec timpul aproape de persoanele dragi…

Nu sunt în cea mai roz situație a vieții mele, dar mă mulțumesc că încă suntem în viață și mă bucur de fiecare moment alături de persoanele dragi”, a declarat Ella Tina pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cine este Ella Tina

Ella Tina este una dintre cele mai apreciate foste concurente de la Puterea Dragostei. Chiar și după ce a terminat cu emisiunea, bruneta a continuat să-i țină la curent pe fani cu activitățile ei.

Fosta concurentă de la Kanal D s-a lansat și în muzică. Tânăra a lansat câteva piese în ultimele luni, dar și cover-uri ale unor melodii celebre. Ella a cântat și cu alți artiști apreciați din România, cum ar fi Culiță Sterp sau Rafaelo.

ADVERTISEMENT

Artista a câștigat simpatia fanilor încă de când participa la show-ul matrimonial de la Kanal D, iar lansarea în muzică i-a adus și mai multă apreciere.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!