ADVERTISEMENT
Life

Ellen DeGeneres nu va mai realiza talk-show-ul pe care l-a prezentat 19 ani. Care este motivul

Autor: Cerasela Stafie | 12.05.2021 | 23:12
Ellen DeGeneres nu va mai realiza talk-show-ul pe care l-a prezentat 19 ani. Care este motivul
Ellen DeGeneres nu va mai realiza talk-show-ul pe care l-a prezentat 19 ani. Care este motivul Sursa foto: Instagram

Ellen DeGeneres nu va mai realiza talk-show-ul pe care l-a prezentat 19 ani. FANATIK vă spune care este motivul pentru care a luat această decizie.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare a debutat în 2003. De-a lungul timpului, emisiunea moderată de aceasta a primit peste 60 de trofee Emmy.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, vedeta a dezvăluit când va înceta să mai prezite showul care a consacrat-o. De asemnea, ea a explicat și cum și de ce a luat această decizie.

Ellen DeGeneres nu va mai realiza talk-show-ul pe care l-a prezentat 19 ani. Care este motivul

Ellen De Generes a anunțat că sezonul 19 al talk-showlui va fi și ultimul. Ea a explicat că a luat această decizie timp de mai mulți ani.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare a explicat că emisiunea nu mai reprezintă o provocare, iar, fiind o persoană creativă, are nevoie de provocări în mod constant.

„Sunt o persoană creativă și, atunci când ești o persoană creativă, trebuie să fii mereu provocat, motiv pentru care am decis să găzduiesc premiile Oscar sau am decis să mă întorc la stand-up când nu credeam că o voi face. Am avut nevoie doar de ceva care să mă provoace,” a spus aceasta, potrivit sursei citate mai sus.

„Și oricât de grozav este acest spectacol și oricât de distractiv este, nu mai este o provocare. Am nevoie de ceva nou care să mă provoace,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

De asemnea, Ellen a precizat că va oferi mai multe detalii despre această decizie în timpul emisiunii din 13 mai. Atunci o va avea invitată pe buna ei prietenă Oprah Winfrey.

Prezentatoarea a recunoscut că s-a gândit să renunțe cu mult timp în urmă, explicând și că a fost susținută în acest demers de soția sa. În schimb, fratele ei și directorii de la Warner Bros au îndemnat-o să continue.

ADVERTISEMENT

Vedeta avea de gând să se retragă după sezonul 16. La momentul respectiv i se oferise un contract pe patru ani, contract pe care nu l-a acceptat. După negocieri cu producătorii, a decis că va semna doar pe trei ani.

„Am știut că va fi ultimul. Acesta a fost planul tot timpul. Și toată lumea continua să spună, chiar și atunci când am semnat: „Știi, asta va fi 19, nu vrei să mergi doar la 20? Este un număr bun.” La fel și 19,” a povestit ea.

ADVERTISEMENT

Ellen DeGeneres a explicact că intenționează să se implice în activități ce țin de protecția mediului încojurător: „anul viitor îmi deschid campusul în Rwanda și vreau să fiu mai implicată în conservare și în tot ceea ce contează pentru mine cu privire la mediu și animale”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!