Life

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, show la 15 ani de la căsătorie! Actrița din Ally McBeal și-a uimit soția

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi și-au reînnoit jurămintele, la 15 ani de la căsătorie. Prezentatoarea a postat un clip de la marele eveniment!
03.02.2023 | 12:15
Ellen DeGeneres si Portia de Rossi show la 15 ani de la casatorie Actrita din Ally McBeal sia uimit sotia
Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, căsătorite de 15 ani. Foto: Instagram/ YouTube
ADVERTISEMENT

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi și-au reînnoit jurămintele la 15 ani de la căsătorie! Prezentatoarea în vârstă de 65 de ani și partenera ei, 50, au avut parte de oaspeți unul și unul, printre care o parte a clanului Kardashian.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au făcut nunta de cristal

Practic, Ellen și Portia au făcut nunta de cristal, căci așa se numește aniversarea de 15 ani a unei căsătorii. La marea petrecere, la care fosta actriță din serialul-fenomen „Ally McBeal” au fost prezenți și două figuri princiare: ex-ducele de Sussex Harry, însoțit de Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Ellen a împărtășit cu fanii ei un videoclip în mediul online de la reînnoirea jurămintelor. Portia a reușit să o surprindă pe aleasa inimii sale, aceasta îmbrăcând din nou rochia albă de mireasă, aceeași pe care a purtat-o la nunta din 2008.  Ellen a așteptat-o pe partenera sa purtând o jachetă albastră și pantaloni kaki.

Actrița din Ally McBeal și prezentatoarea de televiziune au avut oaspeți de seamă la reînnoirea jurămintelor

Maestra ceremoniei a fost Kriss Jenner, mama surorilor Kardashian, care s-a purtat ca o adevărată preoteasă în fața porumbițelor.
Portia i-a recitit câteva din declarațiile făcute la nunta lor, vorbe care azi au mai mare valoare ca niciodată. „Ce noroc să am alături o persoană care mă accepte pentru ceea ce sunt, care mă iubește pentru ceea ce sunt. Ești tu. Mereu ai fost tu”, i-a spus Portia lui Ellen cu lacrimi în ochi. Cele două s-au sărutat apoi, în aplauzele invitaților.

ADVERTISEMENT

„Pur și simplu, te ador”, i-a zis Ellen soției sale. „Nu aș fi pe acest Pământ fără tine. Îmi salvezi toate zilele. Eu sunt cea norocoasă”, a completat prezentatoarea americană.

Povestea de iubire dintre Portia și Ellen a început în anul 2004 la Premiile Big in 04 de pe VH1. Cele două au debutat ca pereche pe covorul roșu la Globurile de Aur din 2005. Cele două s-au căsătorit în anul 2008, după ce Curtea Supremă din California a recunoscut căsătoriile între persoanele de același sex. După doi ani, în 2010, Portia și-a schimbat numele în Portia Lee James DeGeneres, preluând, practic, numele de familie al nevestei.

ADVERTISEMENT

Ellen și Portia, cariere impresionante în televiziune

Relația dintre cele două a fost umbrită de câteva acuzații lansate de foști angajați ai prezentatoarei. În anul 2020, un adevărat taifun mediatic s-a declanșat împotriva realizatoarei de televiziune, iar cea care i-a fost aproape a fost, evident, Portia. Foști colaboratori și angajați la „Ellen Show” au spus că a munci cu vedeta a fost ceva extrem de toxic, aceasta comportându-se urât cu subalternii ei.

Show-ul lui Ellen DeGeneres s-a încheiat după 19 sezoane, în luna mai 2022. Se zvonește că motivul ieșirii de pe sticlă a prezentatoarei ar fi situația tensionată creată în spatele camerelor de luat vederi. Pe lângă show-ul cu care s-a lansat în lumina reflectoarelor, Ellen a fost producător executiv și pentru alte emisiuni cu mai mult sau mai puțin succes în America. Ellen a stat în spatele unor proiecte precum „The Masked Dancer” (2020-2021), „First Dates” (2017) sau „Green Eggs and Ham” (2019-2022).

ADVERTISEMENT

Soția lui Ellen, Portia de Rossi, este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Statele Unite. Australianca a jucat într-o serie de super-producții, printre care serialul „Ally McBeal”. Portia și-a făcut apariția și în „Scandl” (2014-2017), „Nip/Tuck” (2007-2009) și „Arrested Development”.

 

ADVERTISEMENT