Sport

Galerie FOTO. “ELODIA” a fost găsită ÎN VIAŢĂ! Se întîmplă în Germania!

"ELODIA" a fost găsită ÎN VIAŢĂ! Se întîmplă în Germania!...
29.09.2015 | 13:00

“ELODIA” a fost găsită ÎN VIAŢĂ! Se întîmplă în Germania!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI DIN GERMANIA!!!

Un caz asemănător cu cel al Elodiei Ghinescu a luat o întorsătură de situaţie neaşteptată, în Germania.

Galerie FOTO ULUITOARE! Motivul pentru care TOATE FEMEILE ating această statuie în ZONA INTIMĂ! Se întîmplă UN MIRACOL după ce fac asta!!!

Petra Pazsitka a fost dată dispărută în anul 1984, după ce a lipsit în mod misterios de la o petrecere a fratelui său, conform thesun.co.uk. La acea vreme, femeia avea 24 de ani.

Poliţiştii au căutat-o peste tot, însă nu au găsit nicio urmă care să facă lumină în acest caz.

EXCLUSIV. DRAMA familiei lui Gigi Becali! „Are CANCER!!!” Anunt TRAGIC AL ZILEI!!! Cea mai grea veste!!!

Puţin mai târziu, un bărbat care violase şi omorâse o adolescentă a fost acuzat că a ucis-o şi pe Petra Pazsitka. Bărbatul a ajuns chiar să-şi recunoască fapta, însă şi-a retras, ulterior, toate declaraţiile.

Trupul femeii nu a fost niciodată găsit, însă ea a fost declarată moartă în 1989.

De atunci, nimeni nu a mai ştiut nimic despre ea. Recent, însă, femeia a fost găsită în viaţă, trăind într-o casă din Dusseldorf sub o identitate falsă.

Galerie FOTO. Copilul FĂRĂ CAP a sărbătorit un an de la naştere! MEDICII NU I-AU DAT NICIO SANSA DAR PUSTIUL A uimit o lume întreagă! E DULCE FOC!!!

Totul a ieşit la iveală când aceasta a chemat poliţia pentru că locuinţa sa fusese jefuită. Oamenii legii au pus-o să se legitimeze, astfel că ea a recunoscut că poartă, de fapt, numele de Petra Pazsitka.

Femeia a declarat că nu vrea să reia legătura nici cu familia, nici cu prietenii. Nimeni nu ştie, însă, motivul pentru care aceasta se ascunde de atâţia ani.