Sport

Elogii pentru Răzvan Lucescu de la un conducător de club din România: ”A mai răpus un mit”

Răzvan Lucescu a impresionat cu titlul câștigat în Grecia alături de PAOK Salonic, iar un conducător de club din România îi aduce elogii.
21.05.2024 | 11:20
Elogii pentru Razvan Lucescu de la un conducator de club din Romania A mai rapus un mit
Răzvan Lucescu a impresionat cu titlul câștigat în Grecia alături de PAOK Salonic, iar un conducător de club din România îi aduce elogii. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Întrebat de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA dacă este titlul cel mai emoțional pe care l-a câștigat în cariera sa, tehnicianul român a precizat că a fost cel mai complicat pentru că vine după un sezon cu foarte multe jocuri.

Un conducător de club din România l-a elogiat pe Răzvan Lucescu

Așa cum era și normal, au curs elogiile la adresa lui Răzvan Lucescu după ce a câștigat pentru a doua oară în carieră titlul de campion cu PAOK Salonic, iar un conducător de club din România a vorbit la superlativ despre el.

ADVERTISEMENT

Președintele proaspăt retrogradatei FC U Craiova, Marcel Pușcaș, a scris pe rețelele de socializare despre greutățile peste care a fost nevoit să treacă Lucescu jr. în fotbal din cauza numelui pe care îl poartă și a rezultatelor uriașe obținute de tatăl său.

”Răzvan Lucescu, E greu de suportat să fii considerat un epigon al părintelui când te numești Lucescu jr. E greu să stai în umbra tatălui ca jucător și antrenor. E umilitor să ți se spună până pe la 40 de ani că dacă nu erai ‘tare în tată’ nu erai omul și profesionistul de azi.

ADVERTISEMENT

Așa cum zicea ucenicul lui Rodin, unul Constantin Brâncuși: – La umbra marilor copaci nu crește nimic!, tot așa Răzvan Lucescu și-a luat soarta în propriile mâini. Poate că numele și relațiile tatălui au contat până la un moment dat în cariera lui Răzvan.

Da, Mircea senior l-a pus pe șina fotbalului pe Răzvan. O să spuneți că mulți ați fi avut nevoie de un imbold în carieră precum Răzvan. De acord. Totodată stau și îi întreb pe cei care gândesc c-ar fi meritat un asemenea avantaj, ce-ar fi făcut cu el?”, a fost mesajul lui Pușcaș pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a demonstrat la toate echipele unde a activat

”Răzvan a fost complexat in tinerețe. Nu i-a fost ușor să fie copilul în fotbal al unui titan. Tot în fotbal. A suportat ironii, comentarii, bârfe, comparații, invidii, din copilărie până în prezent. Ce l-a diferențiat de alți piloși și alți frustrați? Educația, tenacitatea, pasiunea și munca.

A avut un mentor senzațional in persoana tatălui. A asimilat aidoma unei plante în procesul de fotosinteză hrana spre supraviețuire. O supraviețuire în ale performanței și profesionismului. A crescut și s-a format la umbra tatălui.

ADVERTISEMENT

A demonstrat în România, la Al Hilal (Arabia Saudită) și iată că și în Grecia. De unul singur. Să câștigi printre străini două campionate contra Panathinaikos, Olympiakos, AEK, nu-i de colo. A mai răpus un ‘mit’ și anume că foștii portari nu pot fi buni antrenori.

Răzvan, într-adevăr a fost portar. Dar doar în subsidiar. Înainte de toate este un intelectual, cerebral, cult și inteligent. Un tip de antrenor de care fotbalul românesc nu are nevoie. Păcat. Felicitări, Răzvan! Jos pălăria!”, s-a încheiat postarea conducătorului de la FC U Craiova.

În intervenția pe care a avut-o la FANATIK SUPERLIGA, Răzvan Lucescu a povestit care au fost momentele cheie în bătălia pentru câștigarea titlului și ce rol important a avut mental coach-ul adus la echipă.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”