Sport

Elon Musk a scris pe Twitter că va cumpăra Manchester United! Miliardarul a creat isterie pe rețelele sociale

Miliardarul Elon Musk a vorbit despre posibilitatea de a fi noul patron al celor de la Manchester United, iar fanii „diavolilor-roșii” sperau ca americanul să aibă intenții serioase
17.08.2022 | 10:57
Elon Musk a scris pe Twitter ca va cumpara Manchester United Miliardarul a creat isterie pe retelele sociale
Elon Musk are o avere estimată la 300 de miliarde de dolari. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Presa internațională a vuit după anunțul lui Elon Musk, care a stârnit ample controverse după ce s-a arătat interesat pe contul său oficial de Twitter.

Elon Musk nu vrea să cumpere clubul Manchester United. Cum și-a explicat declarațiile

Omul de afaceri a pus pe toată lumea pe jar după ce a făcut o postare pe Twitter în care a spus că va cumpăra Manchester United.

ADVERTISEMENT


Cel mai bogat om de pe planetă a obișnuit să facă declarații irelevante pe platformele sociale.

Reacția lui Elon Musk i-a dezamăgit în cele din urmă pe internauți și a închis subiectul: „Nu, este o glumă de lung timp pe Twitter. Nu cumpăr niciun club sportiv”. 

ADVERTISEMENT

Elon Musk le-a mai dat însă speranțe fanilor lui Manchester United

Într-un Tweet ulterior, Elon Musk a adăugat: „Totuși, dacă ar fi vorba de o echipă, ar fi Manchester United. Era echipa mea favorită când eram copil”.

Miliardarul american a fost rugat cu insistență de fani încă de la începutul anului să cumpere Manchester United, suporterii fiind nemulțumiți de politica patronului Malcolm Glazer. Patronul american al lui United a plătit 790 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Postarea lui Elon Musk a devenit virală și a primit peste jumătate de milion de aprecieri și aproape 100.000 de distribuiri.

Cine este Elon Musk și ce avere are

Elon Musk este cel mai bogat om de pe planetă și are o avere estimată la peste 265 de miliarde de dolari. Este patronul companiei Tesla și Space X și nu în ultimul rând acționarul majoritar al Twitter.

ADVERTISEMENT

Potrivit altor surse, averea lui se apropie în acest moment de 300 de miliarde de dolari. Potrivit Forbes, Musk are cu 100 de miliarde mai mult decât Jeff Bezos, al doilea cel mai bogat om de pe Terra.

 

ADVERTISEMENT