News

Elon Musk anunță că Twitter ar putea impune o taxă pentru unii utilizatori. Care sunt conturile vizate

Platforma de social media Twitter ar putea suferi modificări importante. Noul proprietar al companiei, miliardarul Elon Musk, anunță o posibilă taxă pentru unii utilizatori.
04.05.2022 | 23:31
Elon Musk anunta ca Twitter ar putea impune o taxa pentru unii utilizatori Care sunt conturile vizate
Elon Musk vrea să introducă o taxă pentru unele conturi de Twitter. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Elon Musk ar putea declanșa o mică revoluție după preluarea companiei Twitter. Miliardarul a vorbit, în premieră, de posibilitatea introducerii unei taxe pentru unii utilizatori.

Elon Musk vrea să introducă o taxă pentru unele conturi de Twitter

În viitorul nu prea îndepărtat, platforma de socializare Twitter ar putea să nu mai fie gratuită pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

La mijlocul acestei săptămâni, Elon Musk a transmis, printr-un tweet (n.r. mesaj postat pe Twitter) că guvernele și companiile ar putea fi nevoite să plătească pentru a folosi conturile de pe site-ul de social media.

Acestă măsură adusă în discuție de Musk face parte din efortul antreprenorului miliardar de a crește veniturile Twitter, care a rămas în urma rivalilor mari din industrie, cum este Facebook, de exemplu, scrie Reuters.

ADVERTISEMENT


”Twitter va fi întotdeauna gratuit pentru utilizatorii obișnuiți, dar se va putea percepe un cost mic pentru utilizatorii comerciali și guvernamentali”, a scris Elon Musk, pe contul său Twitter.

Contactați de agenția Reuters, oficialii din fruntea Twitter au refuzat să comenteze aceste informații furnizate de noul proprietar.

ADVERTISEMENT

Ce planuri mai are Elon Musk cu platforma Twitter

Sursa citată mai scrie că Elon Musk le-ar fi transmis băncilor că va dezvolta noi modalități de a monetiza tweet-urile și de a reduce din salariile directorilor pentru a mai diminua din costurile pe care compania le are.

Pe lângă acest aspect, proprietarul Tesla a mai transmis că plănuiește să dezvolte funcții noi la Twitter pentru a crește veniturile companiei, inclusiv noi modalități de a câștiga bani din tweet-uri care conțin informații importante sau devin virale.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii trecute, Elon Musk a cumpărat compania Twitter pentru suma de 44 de miliarde de dolari. Imediat după această tranzacție, fondatorul Tesla a spus că dorește să îmbunătățească platforma cu noi funcții.

ADVERTISEMENT
Tags: