Fotbal international

Elon Musk, apariție surpriză la Argentina – Franța, finala Campionatului Mondial. Lume mari și din lumea sportului pe Lusail Iconic Stadium. Foto

Elon Musk a avut o apariție surpriză la Argentina - Franța, echipele care se înfruntă în finala Campionatului Mondial din Qatar.
18.12.2022 | 18:14
Elon Musk aparitie surpriza la Argentina  Franta finala Campionatului Mondial Lume mari si din lumea sportului pe Lusail Iconic Stadium Foto
Elon Musk a fost prezent la finala Cupei Mondiale din Qatar. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Finala Campionatului Mondial din Qatar, Argentina – Franța, l-a ademenit la stadion și pe Elon Musk. Miliardarul a fost surprins duminică intrând pe Lusail Iconic Stadium chiar înainte de fluierul de start al partidei din ultimul act.

Elon Musk, apariție surpriză la finala Campionatului Mondial, Argentina – Franța

Elon Musk a fost una dintre aparițiile surpriză de la Campionatul Mondial din Qatar. Cel mai bogat om din lume și proprietarul Twitter și-a făcut simțită prezența la stadion cu puțin timp înainte de fluierul de start al finalei.

ADVERTISEMENT

Miliardarul a vrut să urmărească, pe viu, finala care îi pune față în față pe Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai multe apariții la Cupa Mondială și Kylian Mbappe, care are șansa să câștige al doilea trofeu mondial la nici 24 de ani.

Atenția a fost îndreptată spre proprietarul SpaceX și din cauza polemicilor în care este implicat. Recent, Twitter a suspendat conturile unor jurnaliști notorii, unii dintre ei fiind reporteri la publicații, precum New York Times, Washington Post sau CNN.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic, Khabib Nurmagomedov și Emmanuel Macron, printre alte nume mari prezente la Cupa Mondială din Qatar

Finala Campionatului Mondial din Qatar a adunat pe Lusail Iconic Stadium mari personalități din lumea sportului și nu numai. Pe lângă Elon Musk, în tribunele celei mai mare arene din Qatar s-a aflat și Novak Djokovic.

Tenismenul sârb, devastat după moartea compatriotului său Sinisa Mihajlovic, a vrut să urmărească, pe viu, duelul dintre cele două mari echipe de fotbal ale lumii. Fostul campion UFC la categoria grea, Khabib Nurmagomedov, și-a făcut de asemenea simțită prezența în Qatar.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba a trecut peste cuvântul lui Juventus și a mers în zona Golfului pentru a-și susține echipa favorită. Mijlocașul francez se lovise de refuzul „Bătrânei Doamne” de a participa din tribună la meciul naționalei din Hexagon. Internaționalul francez a fost surprins discutând cu Zlatan Ibrahimovic, un alt colos al fotbalului mondial.

Djokovic, Ibrahimovic sau Pogba au fost printre numele prezente la finala Cupei Mondiale din Qatar. Sursă foto: Twitter.
Djokovic, Ibrahimovic sau Pogba au fost printre numele prezente la finala Cupei Mondiale din Qatar. Sursă foto: Twitter.

Emmanuel Macron, prezent la Cupa Mondială alături de Gianni Infantino

Emmanuel Macron a fost surprins în prezența președintelui FIFA Gianni Infantino la meciul Franței din finala Campionatului Mondial. Președintele Franței a pus la dispoziție un avion foștilor internaționali francezi pentru a-i putea susține din tribună pe elevii lui Didier Deschamps.

ADVERTISEMENT

Christopher Nkunku, fotbalistul care s-a accidentat înaintea startului competiției, a fost prezent în Qatar. Karim Benzema s-a ținut de cuvânt și nu a zburat în zona Golfului pentru a-i susține pe „Cocoșii Galici”.

Balonul de Aur a refuzat oferta venită din partea președintelui Franței. Totuși, atacantul lui Real Madrid a postat un mesaj de încurajare pe rețelele de socializare înaintea fluierului de start. ,„A venit timpul, toți împreună! Haideți! Hai Franța!”, au fost cuvintele lui Karim Benzema.

ADVERTISEMENT