News

Compania lui Elon Musk ar fi închiriat Castelul Bran pentru o petrecere de Halloween. Cine a ajuns la eveniment – Update

Elon Musk ar fi închiriat castelul Bran pentru a petrece alături de alți miliardari și vedete de la Hollywood de Halloween.
30.10.2022 | 19:20
Compania lui Elon Musk ar fi inchiriat Castelul Bran pentru o petrecere de Halloween Cine a ajuns la eveniment  Update
Elon Musk, petrecere la Bran?
ADVERTISEMENT
30-10-2022
17:24

Cine a venit la petrecerea de la Castelul Bran

Invitaţii la petrecerea exclusivistă de la Bran au ajuns în această seară la castel. Organizatorii au luat măsuri de securitate suplimentare, iar accesul publicului în zonă a fost interzis începând cu ora 16.00, transmite Antena 3.

Pe lista invitaţilor se găsesc nume din mediul afacerilor, dar şi câteva personaje din lumea mondenă internaţională, cel mai sonor nume fiind al fotomodelului Elle Macpherson.

În ceea ce îl priveşte pe Elon Musk, se pare că acesta nu s-a prezentat, până la urmă, la eveniment.

30-10-2022
12:26

Unde se află avionul privat al lui Elon Musk.

Elon Musk pare că nu va lua parte la petrecerea de Bran. Conform publicaţiei specializate în aviaţie BoardingPass, avionul privat al miliardarului, un Gulfstream G650ER înmatriculat N628TS, a zburat din San Jose spre aeroportul Hawthorne din sudul metropolei americane Los Angeles în noaptea dintre sâmbătă și duminică.

30-10-2022
09:36

Ce români iau parte la petrecerea de la Bran

Conform Mediaflux.ro, la petrecerea de la Bran ar urma să vină şi românul Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain. Sursa citată menţionează că acesta este ginerele afaceristului Ioan Niculae.

De asemenea, trupa de majorete din Târgoviște „Dracula’s Girls” ar urma să întreţină atmosfera la eveniment.

30-10-2022
07:49

Ce au făcut invitaţii la petrecerea exclusivistă sâmbătă seara

Conform informaţiilor prezentate de cancan.ro, o parte a invitaţilor a fost cazată la o locaţie exclusivistă din Poiana Braşov. Apropiaţii lui Musk au avut parte de o cină fastuoasă şi s-au delectat cu momente artistice care prezentau datini româneşti. Nu a lipsit nici un foc de artificii impresionant.

Se aşteaptă ca azi, la castelul Bran, să aibă loc petrecerea propriu zisă. Printre oamenii cu bani a căror prezenţă este dată sigură se numără Peter Andreas Thiel, cofondator al sistemului de plăți PayPal

29-10-2022
19:09

Prima invitată specială care a confirmat prezenţa la petrecere

Prima invitată specială la petrecerea privată a ajuns în România. Este vorba de Julia Sandstrom, DJ din Suedia şi actriţă. Aceasta a aterizat la Bucureşti, de unde a fost preluată cu un elicopter şi dusă la Braşov. Rămâne de văzut cine va lua, până la urmă parte, la petrecerea de mâine.

29-10-2022
17:31

Ce se întâmplă în această seară la Castelul Bran

În această seară, la Castelul Bran are loc tradiţionala petrecere de Halloween, la care turiştii au putut rezerva din timp un loc. Rămâne de văzut ce se va întâmpla mâine, întrucât reprezentanţii administraţiei domeniului nu au confirmat sau infirmat informaţiile privind petrecerea privată cu milionari.

29-10-2022
14:46

Cine a închiriat, de fapt, castelul Bran

Conform informaţiilor FANATIK, se pare că Starlink, compania lui Elon Musk, ar fi fost cea care a închiriat castelul Bran, iar şansele ca proaspătul proprietar al Twitter să-şi facă apariţia la petrecere sunt extrem de mici.

De asemenea, la petrecere nu ar urma să ajungă Angelina Jolie sau Larry Page.

Cel mai bogat om al planetei ar fi închiriat ”casa lui Dracula” pentru a sărbători cum se cuvine noaptea de 31 octombrie 2022, alături de alți miliardari influenți din topurile Forbes.

Elon Musk ar petrece în România de Halloween

Potrivit Cancan, în România a ajuns deja Peter Thiel, fondatorul PayPal alături de miliardarul Matt Danzeisen. Amândoi ar fi invitații lui Musk la mega petrecerea de Halloween din România.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, Elon Musk ar fi invitat-o la petrecere inclusiv pe Angelia Jolie, însă rămâne de văzut dacă vedeta va accepta să călătorească în România.

Se pare că nici măcar organizatorii nu știu cine vor fi personalitățile care le calcă pragul, pentru că sunt trimise doar niște nume de cod ale bogaților care vor fi cazați acolo.

ADVERTISEMENT

O parte dintre ei au ajuns deja la București cu avioane private, după care pleacă cu elicoptere spre Bran. O parte dintre miliardari se vor caza la Radisson Blu Aurum Brașov, iar alții ar fi optat pentru hoteluri boutique mai mici.

Pe lista celor care ar urma să ajungă la Bran se află Sergey Brin, fondatorul Google, Larry Page, co-fondator Google, Luke Nosek, prieten și partener de afaceri al lui Musk în SpaceX. Steve Jurvetson, fondatorul Hotmail se va alătura pe lista invitaților cu averi însumate de sute de miliarde de dolari.

ADVERTISEMENT

Afaceriștii ar urma să se cazeze la o stână turistică din proximitatea Castelului Bran, însă au cerut în mod expres să nu fie niciun străin prin preajmă.

Potrivit surselor citate, Elon Musk ar invita la petrecere și alte personaje importante din Twitter, pe care dorește să le împace după ce a preluat compania cu scandal. Musk a fost practic obligat să cumpere Twitter, pentru a nu pierde bani în tribunal, iar acum e pus pe demiteri în masă, lucru privit cu scepticism de experți.

ADVERTISEMENT

De altfel, planul lui Elon Musk de a crește numărul de utilizatori ai Twitter de la 230 de milioane la un miliard, în condițiile în care vrea să concedieze 75% din angajați, e considerat utopic de specialiștii în domeniul social media.

ADVERTISEMENT
Tags: