Life

Elon Musk locuiește într-o casă de doar 50.000 de dolari. Cum arată locuința celebrului antreprenor

Elon Musk are o avere care se ridică la valoarea de peste 335 de miliarde de dolari, dar cu toate acestea locuiește într-o casă de numai 50.000 de dolari.
02.12.2021 | 13:42
Elon Musk locuieste intro casa de doar 50000 de dolari Cum arata locuinta celebrului antreprenor
ADVERTISEMENT

Afaceristul este unul dintre cei mai bogați oameni din întreaga lume, dar deține o locuință simplă, care poate fi asemănată foarte ușor cu un apartament cu 2 camere.

Proprietarul companiei Tesla are o reședință cu un spațiu destul de mic. Este vorba de o casă modulară, care este împărțită în bucătărie complet utilată, baie, living și dormitor.

ADVERTISEMENT

Locuinţa este open-space și are puțin peste 100 de metri pătrați. Omul de afaceri Elon Musk este încântat de casă despre care spune că este domiciliul său stabil.

Elon Musk, mândru de locuința sa. Afaceristul trăiește într-o casă modulară

Casa în care stă Elon Musk se află în incinta companiei sale de explorare spațială SpaceX. Casa modulară a ajuns acolo după ce a fost transportată cu un camion.

ADVERTISEMENT

„Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată”, a scris Elon Musk pe Twitter.

Foarte mulți dintre utilizatori au apreciat stilul modest în care trăiește omul de afaceri. Inginerul și directorul general al companiei Tesla a mai scos la iveală un amănunt.

ADVERTISEMENT

Programatorul american a mai dezvăluit că mai deține o casă, în zona Bay Area, pe care o folosește pentru evenimente. De asemenea, spațiul poate fi folosit de o familie numeroasă dacă afaceristul ar fi dispus să o vândă.

Elon Musk, casă modulară construită în numai 24 de ore

Casa modulară în care locuiește Elon Musk este produsă de o companie numită Boxabl. Firma are mai multe opțiuni, afaceristul optând pentru modelul mini – Casita.

ADVERTISEMENT

Modelul ales de inginerul american se vinde cu 49.500 de dolari. De asemenea, locuința se închiriază cu 250 de dolari pe lună și este văzută foarte bine având în vedere criza imobiliară.

Casele pot fi construite în mai puțin de o zi și pot fi transportate în orice loc. În plus, compania care le ridică are o misiune foarte importantă în acest sens.

„Misiunea principală a Boxabl este rezolvarea crizei locuințelor la prețuri accesibile. Locuințele accesibile nu mai există… oamenii își cheltuiesc 50% sau mai mult din venitul lor lunar pe chirie”, a declarat fondatorul companiei, Galiano Tirmani.

ADVERTISEMENT