News

Elon Musk face angajări în România. Anunțuri de angajare publicate de Tesla

Tesla, compania lui Elon Musk, face angajări în România. Pe site-ul oficial au fost publicate mai multe astfel de anunțuri de angajare, pentru cei ce doresc să lucreze la compania americană.
11.08.2022 | 07:44
Elon Musk face angajari in Romania Anunturi de angajare publicate de Tesla
Tesla, compania lui Elon Musk, face angajări. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La doar 12 luni după ce și-a deschis un birou în București, producătorul de mașini electrice începe angajările pentru filiala românească.

Tesla face angajări în România

Compania acuzată că și-a mințit clienții atunci când le-a promis anumite facilități are nevoie de posturi precum director de service, consilier vânzări și coordonator al operațiunilor.

ADVERTISEMENT

Directorul de service ar fi responsabil cu ”furnizarea unei experiențe de servicii excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”.

Consilierul vânzări, așa cum îi spune și numele, trebuie să fie un ”ambasador care să construiască relații de durată cu clienții”. Se cere, totodată, o ”dorință necruțătoare de a reuși”.

ADVERTISEMENT

Al treilea post, cel de coordonator al operațiunilor, e cel care trebuie să livreze vehiculele către noii proprietari. ”Fiind persoana de referință pentru operațiunile de zi cu zi care implică toate livrările de vehicule, succesul în această poziție necesită echilibrarea nevoilor concurente ale echipelor interne și ale clienților valoroși în timp ce este urmărită pregătirile vehiculelor, se comunică actualizările de stare și se îmbunătățește eficiența operațională”, precizează Tesla.

”Acest rol sprijină direct misiunea Tesla prin crearea unei experiențe de livrare pentru clienții noștri”, mai menționează compania, potrivit Economedia.ro

ADVERTISEMENT

De remarcat că Tesla nu a oferit niciodată detalii despre modul în care își va desfășura activitatea în afara Capitalei, însă compania țintește o dezvoltare treptată în țara noastră. Primii pași au fost reprezentați de punctele de încărcare Supercharger, apărute în România. Ulterior, firma și-a deschis un birou la București și site-ul Tesla are o pagină în limba română.

”În toate piețele în care activează, sunt deschise centre de service dedicate care pot găzdui activități de vânzări, reparații și servicii. Este în planul Tesla să deschidă o astfel de locație la București anul viitor. Asta este tot ce poate fi dezvăluit pentru moment”, explicat un reprezentant Tesla.

ADVERTISEMENT

Producătorul american de mașini electrice a vândut în 2021 223 de mașini în România. În 2022, în primele șase luni s-au vândut 336 de astfel de mașini, potrivit datelor oficiale.

În SUA, Tesla ar putea rămâne fără dreptul de a vinde mașini în California, principala piață pentru companie. Motivul? Tesla și-a indus în eroare clienții când i-a făcut să creadă că mașinile Tesla s-ar conduce singure.

ADVERTISEMENT
Tags: