News

Elon Musk l-a adus pe Donald Trump din nou pe Twitter. Miliardarul spune că a respectat dorința poporului

Elon Musk le-a dat oamenilor ce și-au dorit. Fondatorul Tesla a decis să restabilească contul de Twitter al fostului președinte american, Donald Trump.
20.11.2022 | 10:23
Elon Musk la adus pe Donald Trump din nou pe Twitter Miliardarul spune ca a respectat dorinta poporului
Elon Musk a restabilit contul de Twitter al lui Donald Trump. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elon Musk a preluat Twitter, iar schimbările continuă de la un moment la altul, din câte se pare.

Donald Trump are din nou cont de Twitter

După ce a concediat nenumărați angajați, acum, noul patron al Twitter a decis să restabilească contul fostului președinte american, Donald Trump.

Amintim că fostul lider de la Casa Albă a fost interzis pe Twitter după asaltul asupra Capitoliului din ianuarie 2021. Tot atunci el a rămas și fără alte conturi de socializare.

ADVERTISEMENT

Elon Musk a vrut însă să respecte părerea ”poporului”, după cum spune chiar el.

Astfel, acesta a organizat un sondaj în rândul abonaților săi, cărora le-a cerut să voteze dacă vor sau nu ca Donald Trump să revină pe platforma Twitter.

Se pare că cei mai mulți utilizatori și-au dorit să îl vadă din nou pe Donald Trump online, drept urmare, Elon Musk s-a conformat.

ADVERTISEMENT

“Poporul s-a exprimat. Trump va fi restabilit”, a scris Elon Musk într-o postare pe contul personal de Twitter.

La scurt timp după anunțul făcut de fondatorul Tesla, contul de Twitter a lui Donald Trump a revenit din nou vizibil, astfel că toți fanii fostului lider de la Casa Albă îl vor putea urmări de acum.

ADVERTISEMENT

Val de demisii la Twitter după ce Elon Musk a devenit patron

Menționăm că la doar câteva zile după ce a preluat Twitter, Elon Musk a făcut nenumărate schimbări, care au fost aspru criticate.

Acesta a concediat jumătate dintre angajați la începutul lunii noiembrie, iar mai apoi, i-a informat pe cei rămași că vor fi nevoiți să dea mai mult randament și să muncească mai mult decât până acum.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Elon Musk cerea chiar și până la 80 de ore pe săptămână la birou și de asemena, voia să renunțe și la acordarea de mese gratuite salariaților, printre alte beneficii pe care aceștia le aveau anterior.

Drept rezultat, peste 1.000 de angajați au decis să demisioneze de la Twitter, iar cel mai probabil valul de demisii va continua, având în vedere pretențiile pe care fondatorul Tesla le are și care continuă a fi aspru criticate.

ADVERTISEMENT