News

Elon Musk şi-ar putea lansa propria criptomonedă. Cum influenţează apariţia Twitter Coin, piaţa cripto

Twitter Coin, criptomoneda pregătită de Elon Musk să revoluţioneze piaţa criptomondelor. Ce efect va avea asupra Dogecoin şi Bitcoin
05.12.2022 | 14:23
Elon Musk siar putea lansa propria criptomoneda Cum influenteaza aparitia Twitter Coin piata cripto
Twitter Coin ar putea fi criptomoneda Twitter Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Elon Musk se pare că lucrează la instrumente de monetizare și Twitter Coin. Nima Owji și Jane Manchun Wong au dezvăluit că există secțiunea “Monede” în setările “Sfaturi”, de pe Twitter, fapt pe care îl leagă de un anunţ al lui Musk, care sugera implementarea Dogecoin (DOGE) pentru plățile Twitter.

Dogecoin a crescut cu 6% doar într-o oră

Prețul Dogecoin a crescut vertiginos cu aproape 6% după ultimele informaţii legate de Twitter, atingând un maxim de 0,111 dolari. Jane Manchun Wong a dezvăluit, de asemenea, instrucțiuni pentru activarea funcției și verificarea modificărilor. Mai mult, codul nu precizează clar ce sunt „Sfaturi Twitter” și „Monede Twitter” sau nu menționează dacă are legătură cu moneda favorită a lui Elon Musk, Dogecoin.

ADVERTISEMENT

Elon Musk a confirmat că lucrează la introducerea plăților care acceptă monede fiat și criptomonede. Mai mult, Musk a sugerat de mai multe ori integrarea Dogecoin în Twitter după ce a preluat gigantul rețelelor sociale. În ciuda zvonurilor recente despre Twitter Coin, de;i este foarte activ pe Twitter, Elon Musk nu a confirmat încă informaţia.

Totuşi, Jane Manchun Wong a postat chiar şi o captură de ecran a presupusului logo al monedei Twitter.

ADVERTISEMENT
Twitter Coin
Aşa ar arăta Twitter Coin

Pe de altă parte, Jane Manchun Wong și-a șters contul de Twitter imediat după ce a scris pe Twitter despre Twitter Coin și că Dogecoin a crescut cu peste 6%. Unii susțin că a dispărut total de pe internet, inclusiv Discord, Instagram, Reddit, LinkedIn, Twitter , Facebook etc.

În ultima vreme, Elon Musk a lucrat intens la reactivarea unor conturi interzise de Twitter. De asemenea, Musk a ridicat interdicțiile zeci de conturi de tweeting Dogecoin în ultima săptămână. De asemenea, a rămas optimist cu privire Dogecoin, clamând: “Dogecoin to the Moon”.

ADVERTISEMENT

După ce a crescut cu 6% într-o oră, preţul Dogecoin a scăzut la 0,1062 dolari. Prețul Dogecoin a crescut cu aproape 3% în ultimele 24 de ore și cu 13% într-o săptămână.

Comunitatea cripto speculează în prezent ce ar putea însemna presupusa lansare a Twitter Coin pentru moneda preferată a lui Musk, Dogecoin, dar și pentru Bitcoin. La prima vedere, o monedă proprietatea de pe Twitter este dăunătoare pentru Dogecoin și, de asemenea, Bitcoin, deoarece ar elimina necesitatea integrării ambelor criptomonede.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, unele informaţii ar putea indica faptul că Musk nu se concentrează doar pe o singură criptomonedă, ci pe mai multe, iar Dogecoin și Bitcoin ar putea fi astfel complementare monedei Twitter.

ADVERTISEMENT
Tags: