Life

Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit. Care a fost motivul separării

Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit, după trei ani de relație. Miliardarul a dezvăluit care a fost motivul separării dintre cei doi.
24.09.2021 | 23:52
Elon Musk si cantareata Grimes sau despartit Care a fost motivul separarii
ADVERTISEMENT

Elon Musk (50 de ani) și cântăreața Grimes (33 de ani) au decis să se despartă. Fondatorul companiei SpaceX a declarat că el și artista canadiană sunt „semi-separați”, dar au rămas în relații bune și se ocupă de fiul lor de un an, potrivit Page Six.

Aceștia ar fi ales să se separe din cauza faptului că miliardarul petrece foarte mult timp departe de partenera lui. Cei doi au fost văzuți împreună pe 13 septembrie, la Gala Met de la New York.

ADVERTISEMENT

Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit. Care a fost motivul separării

Elon Musk și cântăreața Grimes au decis să se despartă, după trei ani de relație. Anul trecut a venit pe lume și fiul lor.

Miliardarul, care este cel mai bogat om din lume în acest moment, a declarat că el și artista încă au sentimente unul pentru celălalt și sunt doar „semi-separați”. Aceștia se ocupă de fiul lor și se întâlnesc regulat.

ADVERTISEMENT

„Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune”, a declarat fondatorul companiei SpaceX pentru sursa citată mai sus.

Elon Musk călătorește foarte mult în contextul în care se ocupă de companiile SpaceX și Tesla. Din această cauză, miliardarul și Grimes nu pot petrece foarte mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

„În activitatea mea la SpaceX și Tesla, e necesar să fiu prezent în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar ea lucrează în principal în Los Angeles”, a mai spus acesta.

„Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată”, a mai adăugat miliardarul pentru aceeași publicație.

ADVERTISEMENT

Elon Musk și Grimes erau împreună din 2018

Elon Musk și Grimes formau un cuplu din 2018, iar în 2020 a venit pe lume primul lor copil, pentru care au ales un nume neobișnuit, X Æ A-Xii Musk.

Pe 13 septembrie, cei doi au fost văzuți împreună la New York, la Gala Met. Artista a defilat singură pe covorul roșu, iar Elon Musk i s-a alăturat după aceea.

În trecut, fondatorul SpaceX a fost căsătorit cu scriitoarea canadiană Justine Wilson. Cei doi au împreună cinci băieți: gemenii Griffin și Xavier (17 ani) și tripleții Damian, Saxon și Kai (15 ani). Cei doi au divorțat în 2008, după opt ani de căsnicie.

Acesta a mai fost căsătorit de două ori cu actrița Talulah Riley. Prima dată s-au căsătorit în 2010, dar au divorțat în 2012. A urmat o a doua nuntă cu actrița în 201e, iar în 2016 s-au despărțit din nou.

Elon Musk are o avere estimată la 197,6 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Următorul pe lista celor mai bogați oameni din lume este fondatorul Amazon, Jeff Bezos (197,5 miliarde de dolari), apoi Barnard Arnault și familia (181,9 miliarde de dolari) și Bill Gates (131,7 miliarde de dolari).

ADVERTISEMENT
Tags: