Life

Elton John, conflict cu fostul soț al Lizei Minelli. Cântărețul a fost la un pas să-și piardă viața

Elton John a avut un conflict uriaș cu David Gest, fostul soț al actriței Liza Minelli. Cântărețul a fost la un pas să-și piardă viața în urmă cu două decenii.
03.01.2022 | 09:01
Elton John conflict cu fostul sot al Lizei Minelli Cantaretul a fost la un pas sasi piarda viata
ADVERTISEMENT

În trecut, artistul Elton John a avut un conflict de proporții cu fostul soț al actriței Liza Minelli, David Gest.

Totul s-ar fi întâmplat în perioada în care Liza Minelli și David Gest se pregăteau de nuntă. Deși existau întrebări legate de orientarea sa sexuală, nimeni nu a spus lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

Elton John a fost cel care a făcut un comentariu care l-a enervat la culme pe David Gest. Acesta s-a simțit ofensat și a ajuns să apeleze la un gest extrem pentru a se răzbuna.

Elton John a avut un conflict cu fostul soț al Lizei Minelli

Cântărețul Elton John ar fi putut să-și piardă viața în urma conflictului pe care l-a avut cu fostul soț al Lizei Minelli, David Gest, relatează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Atunci când actrița se pregătea de nunta cu David Gest, Elton John ar fi făcut un comentariu ofensator la adresa acestuia. Artistul i-ar fi spus Lizei Minelli să-și găsească un soț heterosexual.

La acea vreme existau întrebări legate de orientarea sa sexuală, însă David Gest s-a simțit jignit de comentariul cântărețului. Acesta a ajuns să apeleze la un gest extrem pentru a se asigura că artistul nu va mai spune nimic.

ADVERTISEMENT

Mai exact, starul american de televiziune ar fi angajat pe cineva care să-l asasineze pe Elton John, potrivit publicației NME. Acesta ar fi găsit un portar de la un bar care era dispus să-l ajute.

Fostul soț al Lizei Minelli i-ar fi spus bodyguardului său, Imad Handi, să-i ofere 25.000 de dolari în avans celui care avea să-l ucidă pe Elton John.

ADVERTISEMENT

Toate acestea se întâmplau în 2002. Handi începea să aibă tot mai multe emoții privind implicarea sa în această poveste.

În 2003, Imad Handi a fost cel care a reușit să-l convingă pe David Gest să renunțe la ideea asasinatului, după cum a relatat acesta ulterior.

Vedeta TV a renunțat la gestul extrem de răzbunare, dar niciodată nu și-a recuperat cei 25.000 de dolari pe care i-a oferit ca avans celui care avea să-l răzbune.

În 2016, David Gest s-a stins din viață în urma unui accident vascular, la vârsta de 62 de ani. Starul american de televiziune a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Londra. A fost incinerat în Londra la finalul lunii aprilie 2016.

ADVERTISEMENT