Life

Elton John, infectat cu Covid-19. Artistul a amânat două concerte din turneul de adio

Elton Josh a anunțat că este nevoit să amâne două dintre concertele pe care el are în programul turneului de adio. Celebrul artist este infectat cu Covid-19.
26.01.2022 | 10:49
Elton John infectat cu Covid19 Artistul a amanat doua concerte din turneul de adio
ADVERTISEMENT

Cântărețul în vârstă de 74 de ani, pe numele său complet Sir Elton Hercules John CBE, este vaccinat cu schema completă, de aceea boala nu este una gravă. Vedeta are simptome ușoare.

Chiar și așa starul muzicii pop a transmis că a anulat două concerte prevăzute la Dallas, în sudul Statelor Unite aLe Americii. Spectacolele fac parte din turneul mondial de adio.

ADVERTISEMENT

Elton John a menționat că fanii îl vor putea vedea în continuare pe scenă. Aceștia nu au pierdut banii de bilete pentru că spectacolele vor fi reprogramate în perioada ce vine.

Elton John, anunț neașteptat. Cântărețul, nevoit să amâne concertele din cauza infectării cu Covid-19

Cunoscutul muzician a mai adăugat că starea de sănătate îi permite să susțină unul dintre concertele pe care le are pe listă. Este vorba de cel din Arkansas.

ADVERTISEMENT

„Am contractat Covid şi trebuie deci să reprogramez concertele mele de la Dallas. Din fericire, sunt vaccinat complet şi am primit doza a treie.

Simptomele mele sunt uşoare, deci sunt sigur că pot să susţin concertul sâmbătă, la North Little Rock, în Arkansas. 

ADVERTISEMENT

„Este mereu o decepţie să amâni concerte (…), dar vreau să asigur siguranţa mea şi pe a echipei mele”, a explicat Sir Elton John, pe contul de Instagram.

Elton John, turneu de adio pornit în anul 2018. Ce plănuiește vedeta

Muzicianul plănuiește să se retragă anul acesta de pe scena muzicală. Compozitorul și pianistul englez și-a început turneul de adio, intitulat „Farewell Yellow Brick Road” în anul 2018.

ADVERTISEMENT

Elton John plănuiește peste 300 de concerte și spectacole în întreaga lume, turneul fiind puțin dat peste cap de pandemia de coronavirus, care îl ține departe de scenă și de oameni.

În septembrie 2021, artistul a lansat albumul „The Lockdown Sessions”, care este dedicat în tinerilor cântăreți cu care a colaborat înainte de a-l lansa pe piață.

Elton John este solistul care a vândut peste 300 de milioane de discuri în lume. De asemenea, a susţinut mai mult 3.500 de concerte şi i-a fost dedicat un film, „Rocketman”, lansat în 2019.

ADVERTISEMENT