Fotbal international

Elveţia – Costa Rica 2-2 la CM 2018. Europenii sunt în optimi

27.06.2018 | 22:55
Elvetia  Costa Rica 22 la CM 2018 Europenii sunt in optimi

Elveţia – Costa Rica LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Elveţia – Costa Rica s-a jucat în etapa a treia din Grupa E de la Campionatul Mondial 2018. Elveţienii aveau nevoie de o remiză pentru a obţine calificarea în optimile de finală ale turneului final din Rusia, în timp ce costaricanii erau deja eliminați. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 22:54 / Elveția și Costa Rica au terminat la egalitate scor 2-2, iar oamenii lui Vladimir Petkovic sunt în optimi, acolo unde vor întâlni Suedia.


UPDATE, ora 22:50 / GOOOOOOOOOOOOOOOOOL. Costaricanii nu renunță și obțin un penalty pe care Ruiz îl transformă și restabilește egalitatea.


UPDATE, ora 22:46 / GOOOOOOOOOOOOOL. Elveția înscrie golul de 2-1 prin Drmic.


UPDATE, ora 22:15 / GOOOOOOOOOOOOOOL. Costaricanii au marcat primul gol de la actuala ediție a Campionatului Mondial. Waston a reluat frumos cu capul de la 6 metri o minge centrată din corner de Campbell.


UPDATE, ora 21:32 / GOOOOOOOOOOOL. Elvețienii au deschis scorul după o fază minunată. Lichtsteiner a centrat din partea dreaptă, Embolo a întors cu capul iar Dzemaili a reluat simplu în plasă de la 7 metri.


UPDATE, ora 21:00 / A început Meciul Elveția – Costa Rica.


UPDATE, ora 19:59 / Se știu echipele de start.

Elveția: Sommer – Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Gavranovic – Embolo.

Costa Rica: Navas – Acosta, Gonzalez, Waston – Gamboa, Borges, Guzman, Oviedo – Campbell, Colindres – Ruiz.


Elveţia – Costa Rica LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Elveţia a obţinut patru puncte în primele două etape din Grupa E. De cealaltă parte, Costa Rica este deja eliminată de la Campionatul Mondial 2018, selecţionata pregătită de Oscar Ramirez având zero puncte.

Elveţia – Costa Rica LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Elveţia – Costa Rica LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Elveţia a început cu dreptul Campionatul Mondial 2018, cu o remiză în meciul de debut cu Brazilia, scor 1-1. În al doilea meci, cu Serbia, selecţionata pregătită de Vladimir Petkovic a început cu stângul, sârbii deschizând scorul rapid. Elveţienii au întors soarta meciului după pauză prin golurile marcate de Xhaka şi Shaqiri. Elveţia se califică în optimi cu o remiză în meciul cu Costa Rica. Şi o înfrângere i-ar ajuta pe elveţieni, în cazul în care Brazilia învinge Serbia sau dacă sârbii pierd la un scor mai mare decât selecţionata lui Vladimir Petkovic.

Elveţia – Costa Rica LIVE STREAM, în grupa E la CM 2018

Elveţia – Costa Rica LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Costa Rica este eliminată de la Campionatul Mondial 2018, după ce selecţionata pregătită de Oscar Ramirez a pierdut ambele meciuri. Costaricanii au fost învinşi de Serbia, cu un gol magistral marcat de Kolarov. În meciul cu Brazilia, Kelyor Navas şi colegii lui au fost egali cu Seleco timp de 90 de minute, dar în minutele de prelungire au primit două goluri de la Coutinho şi Neymar.

Elveţia – Costa Rica LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Elveţia – Costa Rica LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Meciul Elveţia – Costa Rica se va disputa pe stadionul din Nijni Novgorod. Arena a fost inaugurată în 2017 şi a costat 290 de milioane de euro. Capacitatea stadionului este de 44.899 de locuri, însă la meciurile de la Campionatul Mondial 2018 vor putea fi utilizate 43.319 locuri.

Meciul Elveţia - Costa Rica se va juca la Nijni Novgorod
Meciul Elveţia – Costa Rica se va juca la Nijni Novgorod

Elveţia – Costa Rica LIVE cote la pariuri CM 2018

Elveţia – Costa Rica LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Elveţia are mari şanse să câştige meciul, iar bookmakerii au oferit o cotă de 1.67 pentru victoria europenilor. O remiză, un alt rezultat care îi convine selecţionatei pregătite de Vladimir Petkovic, are o cotă de 3.60, în timp ce victoria costaricanilor este cotată la 6.20.