Fotbal intern

VIDEO. U21: Elveţia – România 0-2. Victorie mare şi 4 puncte avans

Update. Echipa naţională a României U21 s-a impus în faţa reprezentativei Elveţiei, pe stadionul "Cornaredo" din Lugano, scor 2-0, prin golurile înscrise de Dobre şi Cicâldău. CLICK AICI...
07.10.2017 | 00:06

Update. Echipa naţională a României U21 s-a impus în faţa reprezentativei Elveţiei, pe stadionul “Cornaredo” din Lugano, scor 2-0, prin golurile înscrise de Dobre şi Cicâldău.  CLICK AICI SĂ VEZI VIDEO CU GOLURILE ÎNSCRISE DE DOBRE ŞI CICÂLDĂU ÎN ELVEŢIA – ROMÂNIA, SCOR 0-2, ÎN PRELIMINARIILE CAMPIONATULUI EUROPEAN 2019.

Echipa naţională a României Under 21 se află e prima poziţie în clasamentul Grupei 8, cu 10 puncte, la 4 puncte în faţa locului 2, ocupat de Ţara Galilor. Următorul meci al “tricolorilor” mici va avea loc pe teren propriu, pe 10 noiembrie, contra reprezentativei Portugaliei. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA CLASAMENTUL! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 8 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminarii! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

…………………

Elveţia: Kobel – Stettler, Bamert, Rhymer, Garcia – Lauper, Ruegg, Oberlin, Sow – Spielmann, Ajeti

Rezerve: Baumann, Zesingerm Grgic, Haas, Oliveira, Schmid, Itten

Romania: Radu – Manea, Nedelcearu, Paşcanu, A. Radu – Cicâldău, Dulca – Dobre, Hagi, Burlacu – Puşcaş

Rezerve: Stoian, Ştefan, Ghiţă, Costache, Screciu, Balaure

ELVETIA – ROMANIA U21 TINERET LIVE STREAM. Echipa naţională a României U21 s-a deplasat în Elveţia, acolo unde va întâlni selecţionata similară a Elveţiei, astăzi, de la ora 20:00, pe stadionul Cornaredo din Lugano.

ELVETIA – ROMANIA U21 TINERET LIVE STREAM. Acesta este cel de-al patrulea meci din campania de calificare la EURO 2019, competiţie care va avea loc în Italia şi San Marino. “Tricolorii” lui Daniel Isăilă se află pe prima poziţie în Grupa 8 după primele trei meciuri jucate, cu 7 puncte acumulate.

ELVETIA – ROMANIA U21 TINERET LIVE STREAM. Tricolorii sunt neînvinşi în Grupa 8

ELVETIA – ROMANIA U21 TINERET LIVE STREAM. În primele meciuri din Grupa 8, România U21 s-a impus în faţa celor de la Liechtenstein, scor 2-0, au învins Bosnia-Herţegovina, scor 3-1, şi au remizat cu Elveţia, scor 1-1. Daniel Isăilă are la dispoziţie un lot format din 18 jucători, iar din lotul care a făcut deplasarea în Elveţia nu au mai făcut parte Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Cătălin Cabuz şi Dennis Man.

Echipa naţională a României U21 se află în Grupa 8, acolo unde întâlneşte Bosnia-Herţegovina, Liechtenstein, Elveţia, Ţara Galilor şi Portugalia.

Iată programul echipei naţionale a României U21

10 NOIEMBRIE 2017 – România – Portugalia

14 NOIEMBRIE 2017 – Ţara Galilor – Portugalia

7 SEPTEMBRIE 2018 – Portugalia – România

11 SEPTEMBRIE 2018 – România – Bosnia-Herţegovina

12 OCTOMBRIE 2018 – România – Ţara Galior

16 OCTOMRIE  2018 – România – Liechtenstein

Elveţia – România U21, azi, ora 20:00, în Lugano, pe stadionul Cornaredo, LIVE STEAM pe www.fanatik.ro.

Tags: