Fotbal intern

Elvir Koljic a fost operat! Când va începe jucătorul Universităţii Craiova recuperarea şi ce mesaj a postat bosniacul

04.10.2020 | 19:05
Elvir Koljic a fost operat Cand va incepe jucatorul Universitatii Craiova recuperarea si ce mesaj a postat bosniacul
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a oferit detalii referitoare la starea de sănătate a celui mai bun marcator din acest sezon al campionatului României, Elvir Koljic.

Liderul campionatului a scris pe rețelele de socializare că vârful din Bosnia a fost operat cu succes duminică, iar recuperarea sa va debuta peste trei zile.

ADVERTISEMENT

”Elvir Koljic a fost operat cu succes astăzi (n.r. – duminică) şi peste 3 zile va începe procesul de recuperare.”, este scris pe pagina de Facebook a oltenilor.

Bosniacul era cel mai bun marcator al campionatului

Atacantul Craiovei a suferit o accidentare gravă la jocul dintre echipa sa și Poli Iași. Elvir Koljic (25 de ani) a fost scos cu targa de pe teren și a fost transportat cu ambulanța la spital.

ADVERTISEMENT

În minutul 35 al jocului cu Iași, Ovidiu Mihalache l-a atacat pe Koljic și i-a prins glezna într-o poziție foarte urâtă. Urletele vârfului i-au speriat pe oamenii aflați pe gazon, iar doctorii au apărut imediat.

Ce mesaj a postat Elvir Koljic pe Instagram

“Vă mulţumesc din tot sufletul pentru mesaje şi încurajări. V-am simţit aproape de mine, asta m-a făcut mai puternic şi m-a ajutat să trec mai uşor peste momentele dificile. Promit să fac tot ce ţine de mine pentru a mă întoarce cât mai repede pe terenul de joc, alături de colegii mei şi alături de voi, pentru a îndeplini ţelul: campionatul”, a scris Elvir Koljic pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Medicii nu au reușit să-i scoată gheata din picior și au trebuit să o taie pentru a putea să-l trateze. Colegii de echipă ai bosniacului și-au pus mâinile în cap.

Echipa din Oltenia a anunțat care este situația fotbalistului din Bosnia. Craiova și-a pierdut cel mai bun marcator în jocul câștigat la limită în runda cu numărul șase a campionatului României. Koljic a reușit să înscrie cinci goluri în această stagiune. Bosniacul este dorit de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Când s-a mai accidentat jucătorul în cariera sa

Bosniacul nu este la prima accidentare gravă a carierei. El a avut mai multe probleme de sănătate care nu l-au lăsat să joace luni bune.

Jucătorul Craiovei a înscris în jocurile cu Astra Giurgiu, Viitorul Constanța, FC Argeș și FC Voluntari. Prima accidentare gravă a bosniacului s-a petrecut în duelul dintre naționala sa și Armenia din preliminariile EURO 2020.

De o nouă accidentare a avut parte în meciul dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, din optimile Cupei României. Fotbalistul Craiovei a reușit să revină pe teren.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 2,72 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: