Fotbal intern

Imagini şocante! Elvir Koljic, accidentare horror în Craiova – Poli Iași! Verdict dur: fractură de peroneu. Fanatik are radiografia bosniacului. Foto exclusiv

Imagini şocante! Elvir Koljic, accidentare horror în Craiova - Poli Iași! Verdict dur: fractură de peroneu. Fanatik are radiografia bosniacului. Foto exclusiv
Elvir Koljic a fost accidentat grav în U Craiova - Poli Iaşi
ADVERTISEMENT

Atacantul bosniac Elvir Koljic a suferit o accidentare horror în meciul Universitatea Craiova – Poli Iași, din etapa a șasea a campionatului intern.

UPDATE, 2 octombrie, ora 22:45 / FANATIK a intrat în posesia radiografie făcute lui Elvir Koljic după accidentarea suferită în U Craiova – Poli Iaşi. Internaţionalul bosniac va sta pe tuşă cel puţin 3 luni până va putea să facă mişcări din nou.

Radiografia lui Elvir Kiljic după accidentarea din U Craiova – Poli Iaşi

Imediat după ce a ajuns la spital, piciorul lui Elvir Koljic a fost pus în ghips.

 


UPDATE, 2 octombrie, ora 22:38 / Fanii lui U Craiova s-au strâns la spitalul unde a fost transportat Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Alături de fratele nostru, Elvir Koljić 😔😔😔

Geplaatst door Ponsiona op Vrijdag 2 oktober 2020


UPDATE, 2 octombrie, ora 22:22 / FANATIK a aflat că Elvir Koljic este suspect de fractură de peroneu. Atacantul lui U Craiova ar urma să stea departe de gazon între 2 şi 3 luni.


Jucătorul oltenilor a fost lovit extrem de grav de fundașul Ovidiu Mihalache și a urlat de durere în momentul căzăturii.

ADVERTISEMENT

Staff-ul medical al Universității a intrat foarte repede pe teren pentru a-i acorda îngrojiri, dar accidenatrea pare să foe foarte gravă.

Accidentare horror pentru Elvir Koljic în Craiova – Poli Iași

Accidentarea lui Elvir Koljic din partida Craiova – Poli Iași este cu adevărat una horror, bosniacul fiind scos cu targa pe marginea terenului.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic accidentare Craiova - Poli Iași 1

Medicul oltenilor i-a tăiat gheata pentru a putea să-i acorde primele îngrijiri, iar apoi jucătorul a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.

Arbitrul Ovidiu Hațegan, care inițial îi acordase cartonașul galben lui Ovidiu Mihalache pentru intrarea criminală la Koljic, a revenit asupra deciziei și l-a eliminat pe jucătorul ieșenilor.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic accidentare Craiova - Poli Iași 3

Nimeni din tabăra oaspeților nu a protestat la decizia lui Hațegan, iar în momentul în care Mihalache a părăsit terenul de la tribuna oficială, acolo unde se află conducerea Craiovei, i s-a strigat ”criminalule”.

La scurt timp după accidentarea suferită de Koljic, fostul jucător al Universității Craiova, Ivan Martic, a reacționat pe rețelele de socializare și a postat o fotografie cu el și atacantul bosniac și a scris: ”Mă rog pentru tine”.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic accidentare Craiova - Poli Iași 2


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 3,15 este cota pentru “x solist”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri