Fotbal intern

Imagini şocante! Elvir Koljic, accidentare horror în Craiova – Poli Iași! Verdict dur: fractură de peroneu. Fanatik are radiografia bosniacului. Foto exclusiv

Imagini socante Elvir Koljic accidentare horror in Craiova  Poli Iasi Verdict dur fractura de peroneu Fanatik are radiografia bosniacului Foto exclusiv
ADVERTISEMENT

Atacantul bosniac Elvir Koljic a suferit o accidentare horror în meciul Universitatea Craiova – Poli Iași, din etapa a șasea a campionatului intern.

UPDATE, 2 octombrie, ora 22:45 / FANATIK a intrat în posesia radiografie făcute lui Elvir Koljic după accidentarea suferită în U Craiova – Poli Iaşi. Internaţionalul bosniac va sta pe tuşă cel puţin 3 luni până va putea să facă mişcări din nou.

ADVERTISEMENT
Radiografia lui Elvir Kiljic după accidentarea din U Craiova – Poli Iaşi

Imediat după ce a ajuns la spital, piciorul lui Elvir Koljic a fost pus în ghips.

 


UPDATE, 2 octombrie, ora 22:38 / Fanii lui U Craiova s-au strâns la spitalul unde a fost transportat Elvir Koljic.

Alături de fratele nostru, Elvir Koljić ???

Geplaatst door Ponsiona op Vrijdag 2 oktober 2020


UPDATE, 2 octombrie, ora 22:22 / FANATIK a aflat că Elvir Koljic este suspect de fractură de peroneu. Atacantul lui U Craiova ar urma să stea departe de gazon între 2 şi 3 luni.

ADVERTISEMENT

Jucătorul oltenilor a fost lovit extrem de grav de fundașul Ovidiu Mihalache și a urlat de durere în momentul căzăturii.

Staff-ul medical al Universității a intrat foarte repede pe teren pentru a-i acorda îngrojiri, dar accidenatrea pare să foe foarte gravă.

ADVERTISEMENT

Accidentare horror pentru Elvir Koljic în Craiova – Poli Iași

Accidentarea lui Elvir Koljic din partida Craiova – Poli Iași este cu adevărat una horror, bosniacul fiind scos cu targa pe marginea terenului.

Elvir Koljic accidentare Craiova - Poli Iași 1

Medicul oltenilor i-a tăiat gheata pentru a putea să-i acorde primele îngrijiri, iar apoi jucătorul a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Ovidiu Hațegan, care inițial îi acordase cartonașul galben lui Ovidiu Mihalache pentru intrarea criminală la Koljic, a revenit asupra deciziei și l-a eliminat pe jucătorul ieșenilor.

Elvir Koljic accidentare Craiova - Poli Iași 3

Nimeni din tabăra oaspeților nu a protestat la decizia lui Hațegan, iar în momentul în care Mihalache a părăsit terenul de la tribuna oficială, acolo unde se află conducerea Craiovei, i s-a strigat ”criminalule”.

La scurt timp după accidentarea suferită de Koljic, fostul jucător al Universității Craiova, Ivan Martic, a reacționat pe rețelele de socializare și a postat o fotografie cu el și atacantul bosniac și a scris: ”Mă rog pentru tine”.

Elvir Koljic accidentare Craiova - Poli Iași 2


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – U Craiova: 3,15 este cota pentru “x solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: