Fotbal intern

Elvir Koljic, anunț oficial despre revenirea pe teren. Când se întoarce bosniacul. Video exclusiv

Elvir Koljic anunt oficial despre revenirea pe teren Cand se intoarce bosniacul Video exclusiv
Elvir Koljic, anunț oficial despre revenirea pe teren. Când se întoarce bosniacul. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Atacantul bosniac al Universității Craiova, Elvir Koljic, a fost prezent în tribunele arenei Ion Oblemenco și a asistat la o nouă remiză a formației lui Corneliu Papură. La finalul partidei, bosniacul a dezvăluit că va reveni peste o lună.

În data de 2 octombrie 2020, golgheterul Craiovei și cel mai important om din atacul oltenilor se accidenta grav într-un meci cu Poli Iași, iar FANATIK publica în exclusivitate radiografia piciorului vârfului.

ADVERTISEMENT

După aproape patru luni, Koljic încă nu a revenit pe teren și se pregătește separat. Bosniacul și oficialii Craiovei nu vor să riște nimic, astfel că fotbalistul va reveni doar după ce este refăcut în proporție de 100%.

Elvir Koljic, anunț oficial despre revenirea pe teren: „O lună!”

În vârstă de 25 de ani, bosniacul Elvir Koljic reușise să marcheze șase goluri pentru Universitatea Craiova înainte de a se accidenta grav în timpul partidei cu Poli Iași din turul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

La aproape patru luni după momentul în care intrarea lui Ovidiu Mihalache i-a provocat o fractură de peroneu, Elvir Koljic se apropie de revenirea pe gazon și se antrenează deja.

Numai că bosniacul a anunțat că fanii vor mai avea de așteptat încă o lună înainte de a-l putea vedea din nou în tricoul echipei alb-albastre. La finalul remizei 1-1 cu FC Argeș, Elvir Koljic a fost întrebat cât mai durează până când va reveni pe teren.

ADVERTISEMENT

„O lună”, a fost răspunsul imediat al lui Koljic. În aceste condiții, bosniacul s-ar putea întoarce la începutul lunii martie, ceea ce înseamnă că va fi pregătit pentru play-off-ul Ligii 1.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Mihai Rotaru s-a întors în România înaintea meciului cu piteștenii și așteaptă ca și Laurențiu Reghecampf să ajungă în țară, acesta fiind în prezent în Las Vegas.

ADVERTISEMENT

Dacă negocierile dintre cele două părți decurg bine, Laurențiu Reghecampf ar putea deveni noul antrenor al oltenilor, mai ales că fanii olteni nu îl mai vor pe Corneliu Papură.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iași – U Craiova: 1,60 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: