Fotbal intern

Elvir Koljic, dorit de Zenit Sankt Petersburg! Care este prețul cerut de Craiova

06.02.2019 | 16:25
Elvir Koljic dorit de Zenit Sankt Petersburg Care este pretul cerut de Craiova

“Dzeko din Bănie” poate fi următoarea bombă pe piața transferurilor pe care patronul Craiovei o poate da. Elvir Koljic este dorit de Zenit Sankt Petersburg! FANATIK a aflat care este prețul de pornire în negocierile cu rușii.

Tratativele pentru Koljic se vor purta în vara viitoare. Până atunci, bosniacul trebuie să demonstreze la Craiova că merită să joace la o echipă de talia lui Zenit.

Elvir Koljic, dorit de Zenit Sankt Petersburg! Prețul cerut de Craiova: 5.000.000 de euro, suma minimă!

Una dintre cele mai importante echipe ale Rusiei a pus ochii pe atacantul Elvir Koljic. Presa din spațiul ex-iugoslav a anunțat interesul celor de la Zenit Sankt Petersburg pentru vârful de 23 de ani al oltenilor. Koljic, care are și cetățenie spaniolă, fiind născut la Valladolid, a impresionat de la venirea sa în România, marcând 10 goluri în 13 meciuri!

Sursele FANATIK susțin că interesul celor de la Zenit este cât se poate de real, dar mutarea nu s-ar face imediat. Rușii vor să negocieze cu Craiova în vară, atunci când vor vedea ce randament a dat „Dzeko din Bănie” și în play-off-ul Ligii 1 Betano. Acum, lista lui Zenit pentru Europa League este bătută în cuie, iar Koljic nu ar putea prinde prea des echipa.

Conform informațiilor noastre, reprezentanții liderului din prima divizie rusă au fost informați că prețul de pornire pentru atacant este de 5 milioane de euro! O sumă uriașă, care poate rivaliza cu transferul lui Alex Mitriță, cedat în această iarnă la New York City pentru 8,5 milioane de dolari (7,4 milioane de euro).

Elvir Koljic Viitorul
Elvir Koljic a ratat un penalty în partida cu Viitorul. Și așa, Dzeko din Bănie este golgheterul incontestabil al oltenilor

Miha Mevlja, dovada că Liga 1 produce jucători valoroși! Dennis Man, visul interzis de Gigi

Zenit Sankt Petersburg este din ce în ce mai interesată de piața din România. Rușii au făcut recent o ofertă importantă pentru Dennis Man, de 13 milioane de euro, refuzată de Gigi Becali. Internaționalul de tineret de la FCSB nu a fost lăsat să plece pentru că patronul FCSB dorește minimum 30 de milioane de euro, sumă pe care Zenit ar putea-o achita conform impresarului Arcadie Zaporojanu.

Un alt motiv pentru care Zenit a prins încredere în jucătorii din Liga 1 este dat de transferul lui Miha Mevlja. Fostul jucător al lui Dinamo, cumpărat de la Rostov pentru 8 milioane de euro, s-a integrat foarte bine la Zenit și a făcut o imagine bună asupra modului în care se lucrează în România pentru dezvoltarea fotbaliștilor talentați.
5.000.000 de euro e suma minimă pe care o vrea Craiova pentru Elvir Koljic
1.000.000 de euro este cota pe care Elvir Koljic o are pe transfermarkt