Sport

Elvir Koljic, evoluții în oglindă! Gol superb cu Rapid, ratare incredibilă împotriva lui Sepsi. Video

Elvir Koljic a ratat incredibil împotriva lui Sepsi, după ce marcase un gol superb cu Rapid.
13.09.2021 | 22:10
Elvir Koljic evolutii in oglinda Gol superb cu Rapid ratare incredibila impotriva lui Sepsi Video
ADVERTISEMENT

În prima repriză a partidei dintre Craiova și Sepsi, Elvir Koljic a avut o ratare incredibilă, după o pasă în fața porții trimistă de Nicușor Bancu.

Atacantul bosniac a trimis în bară din câțiva metri, cu poarta goală, spre surprinderea suporterilor olteni, mai ales că tot Koljic aducea victoria în meciul cu Rapid, în urma unui șut perfect din afara careului.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic, evoluții în oglindă

Elvir Koljic a fost protagonistul unei ratări incredibile în meciul cu Sepsi, la patru minute distanță după ce formația lui Leo Grozavu deschisese scorul prin Boubacar Fofana.

Dan Nistor a trimis o pasă superbă printre jucătorii lui Sepsi, care a ajuns la Nicușor Bancu, iar acesta i-a pasat perfect în fața porții lui Elvir Koljic, care a trimis în bară din câțiva metri, deși portarul nu ar fi avut șanse să apere șutul său dacă îl încadra pe poartă, Niczuly fiind scos din joc de pasa bună dată de Bancu.

ADVERTISEMENT

Fanii au început să huiduie după ratarea sa, mulți dintre ei fiind uluiți cum același Elvir Koljic reușea să aducă victoria în duelul cu Rapid, în urma unui șut superb de la distanță.

VIDEO CU RATAREA AICI

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE KOLJIC CU RAPID AICI

Elvir Koljic visează să-l înlocuiască pe Edin Dzeko

Într-un interviu dat pentru site-ul oficial al oltenilor, Elvir Koljic declara că își dorește să îl înlocuiască pe Edin Dzeko în atacul naționalei Bosniei, atunci când atacantul lui Inter Milano se va retrage din fotbal.

ADVERTISEMENT

„Preferaţii mei sunt Dzeko, Ibrahimovic şi Ronaldo cel gras. Nu ştiu cât de mult mă compar cu ei, dar cred că un vârf de atac perfect trebuie să aibă puţin din fiecare.

Dzeko e un fotbalist extraordinar, dar şi un om extraordinar, am ajuns să‑l cunosc bine la naţională. Legat de ce se va întâmpla când se va retrage, da, eu sper să îi pot lua locul, dar mai e mult până acolo.

ADVERTISEMENT

Înainte de asta trebuie să joc mult mai bine la Universitatea Craiova”, a mai spus Elvir Koljic.

„Ştiu că vreţi să mă vedeţi toţi ca înainte, şi eu vreau. Dar e greu, nu pot să fiu chiar 100% după aproape 10 luni fără fotbal. Eu de simţit mă simt foarte bine, însă am nevoie de puţin mai mult timp ca să revin la forma maximă.

Le mulţumesc mult suporterilor pentru că i‑am simţit foarte aproape când mi‑a fost greu, în perioadele de accidentări, în special la ultima.

Au fost foarte implicaţi, mereu s‑au interesat de starea mea şi asta a însemnat foarte mult pentru mine”, le-a transmis Elvir Koljic fanilor olteni.

  • 1.700.000 de euro este cota de piață a lui Elvir Koljic, conform transfermarkt.com
  • 26 de ani este vârsta lui Elvir Koljic

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT