Sport

Elvir Koljic, întâlnire cu suporterii înainte de Universitatea Craiova – FC Voluntari: „Sunt cei mai frumoși din România”. Foto

Elvir Koljic a făcut poze și a oferit autografe suporterilor din Bănie înaintea partidei Universitatea Craiova - FC Voluntari.
29.09.2022 | 16:17
Elvir Koljic intalnire cu suporterii inainte de Universitatea Craiova  FC Voluntari Sunt cei mai frumosi din Romania Foto
Elvir Koljici le-a făcut o supriză suporterilor înainte de Universitatea Craiova - FC Voluntari. sursî foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se pregătește pentru partida cu FC Voluntari, care este programată vineri, de la 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii speră să câștige cele trei puncte puse în joc împotriva trupei antrenate de Liviu Ciobotariu.

Elvir Koljic le-a făcut o supriză suporterilor înainte de Universitatea Craiova – FC Voluntari

Înaintea confruntării cu FC Voluntari, suporterii Universității Craiova au avut ocazia să se întâlnească cu Elvir Koljic. Atacantul bosniac a făcut poze și a împărțit autografe fanilor, care au fost prezenți la magazinul mobil al „Științei” din centrul orașului.

ADVERTISEMENT

Ajuns în 2018 la Universitatea Craiova, Elvir Koljic a devenit în scurt timp unul dintre cei mai îndrăgiți jucători ai oltenilor. La rândul său, atacantul în vârstă de 27 de ani îi apreciază pe suporterii „Științei, despre care spune că sunt cei mai frumoși din România.

„Suporterii m-au primit foarte bine, încă de la venire. Sper să continue la fel, sunt cei mai frumoși din România. Aștept și eu (n.r. să revină cu goluri în tricoul Universității Craiova). Recuperarea merge bine și sper ca într-o lună să pot să joc”, a mărturisit Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

„Încerc să fiu cel mai bun în fiecare meci, dar va fi mai greu după accidentare, dar o să revin și sper să revin în cea mai bună formă. Mâine avem un meci foarte greu și sper să câștigăm”, a spus atacantul Universității Craiova, după întâlnirea cu fanii.

elvir koljici da autografe suporterilor universitatii craiova
Elvir Koljic s-a întâlnit cu fanii Universității Craiova înaintea partidei cu FC Voluntari

Elvir Koljic vrea să câștige titlul cu Universitatea Craiova: „Dacă jucăm bine suntem cea mai bună echipă din campionat”

Universitatea Craiova își dorește să câștige titlul de campioană în România, după 31 de ani de la ultimul triumf. Elvir Koljic crede în șansele formației din Bănie și speră ca elevii lui Mirel Rădoi să obțină cât mai multe puncte în următoarele meciuri din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

„Normal că da (n.r. Universitatea Craiova poate câștiga campionatul), avem un lot foarte bun, chiar și fără mine. Totul depinde de noi, dacă jucăm bine suntem cea mai bună echipă din campionat și trebuie să continuăm așa”, a spus Elvir Koljic.

„Cred că o să ne bătem la titlu cu CFR Cluj, chiar dacă mai sunt echipe bune precum Rapid. Și FCSB este o echipă bună, dar o să vedem. Pentru noi este bine (n.r. că CFR Cluj și FCSB au un program solicitant), dar trebuie să profităm, dacă nu facem puncte, asta nu contează”, a mai spus atacantul oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Ultima lună a fost puțin mai grea după operație, dar nu am întâmpinat nicio problemă și recuperarea decurge bine”

Elvir Koljic a declarat că se simte din ce mai bine și așteaptă să reia antrenamentele împreună cu coechipierii săi. Acesta a mărturisit că ultima lună a fost destul de dificilă pentru el, însă suporterii, familia și colegii de la Universitatea Craiova l-au ajutat să treacă peste probleme.

„Operația am făcut-o pentru că recuperarea este ușoară, nu este lungă. A trecut o lună și sper ca într-o lună să revin pe teren. Ultima lună a fost puțin mai grea după operație, dar nu am întâmpinat nicio problemă și recuperarea decurge bine. În fiecare zi mă simt mai bine și ușor, ușor încep să fac antrenamente și cu echipa. La orice accidentare suporterii au fost cu mine, împreună cu echipa, staff-ul și familia”, a mărturisit atacantul bosniac.

„Este puțin greu (n.r. revenirea după accidentare), dar de fiecare dată am încercat să revin mai repede, dar puterea mi-o dau suporterii, echipa și familia. Pentru mine este important să joc bine aici și sper să fie ultima accidentare. Sper să ajut echipa, să joc și să mă simt mai bine”, a declarat vârful „Științei”.

Elvir Koljic, despre relația de prietenie cu Edin Dzeko: „Mi-a scris la orice accidentare și m-a întrebat cum sunt”

România s-a impus categoric în fața Bosniei și Herțegovinei, scor 4-1, Edin Dzeko fiind marcatorul singurul gol al selecționatei conduse de Ivaylo Petev Bogdanov. Elvir Koljic a declarat că are o relație de prietenie extraodinară cu vârful celor de la Inter Milano.

„Îmi place și eu încerc să joc cât mai bine, iar mai mulți copii să fie fericiți. Idolul meu este Edin Dzeko, care este un baiat extraordinar și un jucător foarte bun. Este un băiat de top, care mi-a scris la orice accidentare și m-am întrebat cum sunt. Vorbesc și cu restul echipei naționae (n.r. Bosnia și Herțegovina).”, a recunoscut Elvir Koljic.

„Este puțin greu (n.r. revenirea după accidentare), dar de fiecare dată am încercat să revin mai repede, dar puterea mi-o dau suporterii, echipa și familia. Pentru mine este important să joc bine aici și sper să fie ultima accidentare. Sper să ajut echipa, să joc și să mă simt mai bine”, a încheiat jucătorul Universității Craiova.

  • 7 meciuri a jucat Elvir Koljic la Universitatea Craiova în acest sezon din SuperLigă
  • 1,5 milioane de euro este cota atacantului, conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,57 este cota pentru ”1 solist” la U Craiova – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT