Fotbal intern

Elvir Koljic ratează meciul Universitatea Craiova – FCSB! Bosniacul, șanse mari să revină în etapa 11

11.09.2019 | 11:57
Elvir Koljic rateaza meciul Universitatea Craiova  FCSB Bosniacul sanse mari sa revina in etapa 11

Elvir Koljic ratează meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Atacantul în vârstă de 24 de ani a început antrenamentele cu formația lui Victor Pițurcă încă de pe 19 august, după meciul jucat de olteni la Botoșani, scor 1-1.

Elvir Koljic ratează meciul Universitatea Craiova – FCSB

Deși a început pregătirea cu ceilalți coechipieri ai săi, Elvir Koljic nu este disponibil pentru partida pe care Universitatea Craiova o va juca duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, împotriva FCSB-ului, toate acestea deoarece atacantul mai are nevoie de două săptămâni  pentru a fi 100% apt din punct de vedere fizic.

Elvir Koljic n-a mai jucat un meci oficial de pe 23 martie 2019, atunci când s-a accidentat în meciul jucat de Bosnia Herțegovina împotriva Armeniei, scor 2-1. Atacantul în vârstă de 24 de ani a suferit o ruptură musculară de 1 centimetru, iar în aprilie s-a operat la Barcelona, la renumitul profesor dr. Ramon Cugat.

Elvir Koljic la un antrenament susținut cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
Elvir Koljic la un antrenament susținut cu Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu

Koljic ar putea reveni cu FC Viitorul Constanța

Dacă lucrurile decurg așa cum se așteaptă oficialii Universității Craiova, atunci Elvir Koljic va rata meciurile cu FCSB și Gaz Metan Mediaș, dar ar putea prinde minute în partida pe care oltenii o vor juca în etapa a 11-a cu FC Viitorul Constanța, pe stadionul “Ion Oblemenco”, în weekend-ul 27 – 29 septembrie.

Cotat de site-urile de specialitate la 2.000.000 de euro, Elvir Koljic a ajuns la Universitatea Craiova pe 30 august 2018 și are un contract valabil până pe 30 iunie 2021. Atacantul în vârstă de 24 de ani a bifat 21 de meciuri în tricoul echipei patronate de Mihai Rotaru, a înscris 14 goluri și a oferit 4 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru formații precum NK Kljuc, NK Triglav, FK Krupa, B. Banja Luka și Lech Poznan.

“Elvir Koljic ar urma să revină peste două săptămâni. După aproape cinci luni de pauză nu poți să intri imediat în joc” – Marcel Popescu (managerul general al Universității Craiova)

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB se joacă duminică, 15 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Tags: