Fotbal intern

Elvir Koljic s-a accidentat! Absenţă importantă pentru Devis Mangia în meciul Craiova – Sepsi

09.11.2018 | 20:56
Elvir Koljic sa accidentat Absenta importanta pentru Devis Mangia in meciul Craiova  Sepsi

Elvir Koljic s-a accidentat în meciul jucat de CS U Craiova pe terenul celor de la FC Poli Iaşi, scor 0-3, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, iar atacantul în vârstă de 23 de ani nu a putut să fie recuperat pentru partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din runda a 15-a.

Cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro, Elvir Koljic a fost titular în meciul jucat de CS U Craiova pe terenul lui FC Poli Iaşi, iar bosniacul care a ajuns în Bănie la începutul sezonului 2018 – 2019 a înscris golul de 3-0 pentru olteni, în minutul 69, după assist-ul lui Alex Mitriţă.

Elvir Koljic s-a accidentat! Bosniacul a suferit o leziune musculară în meciul cu Iaşi

Elvir Koljic a suferit o leziune musculară în partida cu FC Poli Iaşi, iar bosniacul nu a putut să fie recuperat pentru jocul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă care s-a impus în tur cu 1-0. Bosniacul cu 8 goluri înscrise în 8 meciuri pentru CS U Craiova ar putea să fie apt după pauza competiţională datorată meciurilor echipei naţionale a României cu Lituania şi Muntenegru, din Liga Naţiunilor, Grupa 4, Seria C.

O altă absenţă importantă pentru Devis Mangia este cea a lui Nicuşor Bancu. Unul dintre căpitanii echipei CS U Craiova este suspendat pentru partida cu Sepsi OSK şi va vedea duelul de pe stadionul “Ion Oblemenco” din zona VIP. Un alt fotbalist care nu va juca în etapa a 15-a este Valentin Mihăilă. Fotbalistul accidentat destul de serios de către Laurenţiu Rusla Iaşi s-a antrenat joi prima dată alături de coechipierii săi, iar italianul de pe banca tehnică a oltenilor a decis să nu rişte.

  • 8 goluri are Elvir Koljic pentru Craiova în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano
  • 2 pretenţe are Elvir Koljic în echipa naţională a Bosniei 
  • 700.000 de euro are cota lui Koljic, conform transfermarkt.com