Fotbal intern

Elvir Koljic s-a accidentat din nou! Când ar putea reveni vârful Universității Craiova. Exclusiv

05.03.2021 | 10:20
Elvir Koljic sa accidentat din nou Cand ar putea reveni varful Universitatii Craiova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Revenirea pe teren a lui Elvir Koljic se amână. Atacantul s-a accidentat din nou, în plin proces de recuperare, și va rata cu siguranță următoarele trei meciuri ale Unviersității Craiova.

FANATIK  a aflat că accidentarea bosniacului nu este una gravă, dar oficialii „Științei” nu vor să riște nimic, astfel că, atacantul va fi reintegrat în programul de pregătire al echipei abia după pauza generată de meciurile echipei naționale, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

ADVERTISEMENT

Koljic a simțit o durere musculară în timpul programului de recuperare care presupune ședințe de pregătire separat de restul lotului, în sala de forță.

Elvir Koljic s-a accidentat și nu va reveni mai devreme de luna aprilie

Până la debutul echipei naționale de fotbal a României în preliminariile CM 2022 se vor mai disputa în Liga 1 trei etape. Astfel, oltenii nu se vor putea baza pe serviciile lui Elvir Koljic în meciurile cu FC Botoșani, Gaz Metan Mediaș și UTA.

ADVERTISEMENT

Revenirea bosniacului ar putea avea loc așadar nu înainte de un meci extrem de important pentru înteraga suflarea alb-albastră, derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, programat pe 3 aprilie, la București, atunci când Liga 1 se va relua după pauza prilejuită de meciurile naționalelor.

Universitatea Craiova a mai pierdut un om important. FANATIK a anunțat în exclusivitate accidentarea lui Vladimir Screciu, de tânărul fotbalist ghinioanele părând a se ține lanț.

ADVERTISEMENT

Bosniacul marcat de 6 goluri în primele 5 etape

Elvir Koljic a început extraordinar sezonul în curs. A marcat 6 goluri în primele 5 etape și fusese convocat la naționala Bosniei și Herțegovinei, la sfârșitul anului trecut.

În etapa a 6-a, din 2 octombrie, atacantul în vârstă de 25 de ani a prins doar ceva mai mult de o jumătate de oră pe teren, în partida Universitatea Craiova – Politehnica Iași, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Vârful bosniac fost înlocuit după o intrare oribilă a lui Marius Mihalache, iar verdictul medicilor a fost unul crunt: fractură de diafiză peronieră dreapta cu deplasare.

În absența lui Koljic, rolul de golgheter al oltenilor a fost preluat de Alexandru Cicâldău. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani are 8 goluri marcate în cele 24 de meciuri de Liga 1 în care a evoluat.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova– FC Botoșani: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT