Fotbal intern

Elvir Koljic, tot mai aproape de revenire. Cum se pregătește atacantul Universității Craiova. Video

25.01.2021 | 21:30
Elvir Koljic tot mai aproape de revenire Cum se pregateste atacantul Universitatii Craiova Video
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic este tot mai aproape de revenirea pe teren în Liga 1, atacantul Universității Craiova fiind protagonistul unui videoclip postat pe canalul oficial de YouTube al clubului.

Vârful oltenilor s-a accidentat grav, suferind o fractură de peroneu, în prima repriză a meciului dintre Universitatea Craiova și Poli Iași, meci disputat în  luna octombrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Din acel moment atacul echipei a avut de suferit, principala problemă a echipei fiind lipsa golurilor marcate fapt ce a afectat și poziția din clasamentul Ligii 1.

Elvir Koljic, tot mai aproape de revenire. Cum se pregătește atacantul Universității Craiova

În sfârșit se anunță vești bune pentru Universitatea Craiova și Corneliu Papură. Elvir Koljic a revenit pe teren pentru a începe recuperarea după fractura de peroneu care l-a ținut pe tușă aproape 3 luni.

ADVERTISEMENT

Acesta a început exercițiile cu mingea după ce în prealabil a tras tare în sala de forță pentru a atinge un nivel cât mai bun fizic în partea a doua a sezonului. În primele 7 partide disputate de Craiova în acest sezon, bosniacul marcase 6 goluri având o contribuție decisivă în startul perfect al oltenilor.

Fără Koljic în echipă, trupa lui Corneliu Papură a ajuns pe locul al treilea în campionat, principala problemă fiind constituită de lipsa golurilor marcate. Este posibil ca atacantul să revină la antrenamente cu restul lotului în luna februarie, mai devreme decât era inițial preconizat.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu așteaptă revenirea lui Elvir Koljic

Gică Craioveanu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că absența lui Elvir Koljic din rândul echipei este extrem de importantă, dar și plecarea lui Valentin Mihăilă la Parma a reprezintă un motiv pentru care forma echipei a scăzut.

“Alt fapt îngrijorător este că nu marcăm. Se simte foarte mult lipsa golgheterului, lipsa unui killer, care să marcheze meci de meci și mai ales când echipa nu are o exprimare foarte bună.

ADVERTISEMENT

Elvir este unul dintre acei jucători, chiar dacă nu apare mult în joc, are talentul ca la prima ocazie să o transforme. Eu zic că nouă ne-a venit foarte greu faptul că el s-a accidentat și lipsește, dar și că Mihăilă a plecat, doi jucători foarte importanți în angrenajul echipei”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – U Craiova: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT
Tags: