Sport

Probleme mari pentru Universitatea Craiova cu Elvir Koljic! E posibil să rateze tot sezonul! Exclusiv

Elvir Koljic (26 de ani) nu mai scapă de ghinioane. Atacantul Universității Craiova a suferit o nouă accidentare și, foarte posibil, Laurențiu Reghecampf nu se va mai putea baza pe el în acest sezon.
12.02.2022 | 16:54
Probleme mari pentru Universitatea Craiova cu Elvir Koljic E posibil sa rateze tot sezonul Exclusiv
Elvir Koljic si Daniel Graovac in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, sambata 5 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Norocul nu este de partea lui Laurențiu Reghecampf, în tentativa Universității Craiova de a prinde play-off-ul. „Știința” se confruntă cu mai multe probleme medicale, care îi vizează pe Valerică Găman, Lyes Houri și Elvir Koljic.

Francezul are ruptură de ligamente la piciorul drept și nu va mai juca în această ediție de campionat, informație dezvăluită în premieră de site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că același lucru s-ar putea întâmpla și cu Koljic, din cauza accidentării suferite în meciul cu CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Elvir Koljic, în pericol să rateze tot sezonul. Bosniacului i-a recidivat o accidentare mai veche

Bosniacul a sărit la cap cu Daniel Graovac, a căzut și s-a lovit la spate și a fost schimbat în minutul 73. Din informațiile noastre, în urma impactului a recidivat o accidentare mai veche a lui Koljic, suferită în 2019 și care l-a ținut trei luni departe de gazon. Atacantul în vârstă de 26 de ani resimte dureri la spate și ar putea să nu mai joace până la finalul sezonului 2021-2022.

ADVERTISEMENT

Între timp, U Craiova se pregătește pentru „Derby-ul Olteniei”, cu FC U Craiova 1948. În cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre indisponibilitățile pe care le are, inclusiv de absența lui Koljic, care, la meciul cu Dinamo, nu putea fi oricum folosit din cauza unei suspendări.

Lipsa lui Elvir Koljic ar putea reprezenta o nouă șansă pentru Atanas Trică. Nepotul lui Ilie Balaci este un atacant de profilul bosniacului și a marcat ultimul gol al victoriei cu Dinamo, scor 6-1.

ADVERTISEMENT

„Vom vedea dacă Atanas va juca, în funcție de cum decurge jocul. Koljic este accidentat. Mai avem Marko, poate merge și Ivan. Golul marcat cu Dinamo îi dă încredere lui Atanas.

Singurul obiectiv pentru meciul de luni este să luăm 3 puncte. E ca și cum ai întreba la Inter cu Milano despre ce simt locuitorii din oraș la un asemenea derby”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Istoricul accidentărilor lui Elvir Koljic

Elvir Koljic pare astfel ghinionistul de serviciu de la Universitatea Craiova. El a suferit nu mai puțin de trei accidentări grave de când este în România. El s-a accidentat serios și pe vremea când evolua la Lech Poznan, în Polonia. Atunci, bosniacul a lipsit 68 de zile pentru că și a rupt ligamentele încrucișate.

Din vara lui 2018 la U Craiova, Koljic a suferit prima accidentare gravă în Bănie în martie 2019. Atunci, fotbalistul comparat cu Edin Dzeko a stat șapte luni departe de gazon, după o ruptură de tendon femural, suferită la naționala Bosniei.

Elvir Koljic a stat apoi trei luni pe bară, din cauza accidentării care a recidivat acum, la partida cu CFR Cluj. Pe 31 octombrie 2019, vârful oltenilor a suferit o fisură de vertebră lombară, în Cupa României, contra lui FC Voluntari.

Ultima accidentare a venit într-un moment cum nu se poate mai prost. În octombrie 2020, Koljic era într-o formă de excepție. Marcase șase goluri în șase etape din Liga 1, dar a suferit o fractură de peroneu în meciul cu Poli Iași, atunci când a fost „rupt” de Ovidiu Mihalache. 149 de zile i-a luat atunci bosniacului să revină într-un meci oficial.

  • 487 de zile a lipsit de pe teren Elvir Koljic din cauza accidentărilor pe care le-a suferit în carieră

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: 3,90 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: