Sport

Elvir Koljic, cu cărțile pe față. Cine este idolul „dragonului” de la Universitatea Craiova și ce coleg i-a creat cele mai mari probleme. Video

Elvir Koljic (26 de ani) s-a confesat fanilor Universității Craiova. Atacantul bosniac a răspuns din cantonamentul din Turcia câtorva dintre cele mai interesante întrebări primite de la suporteri.
11.01.2022 | 14:25
Elvir Koljic cu cartile pe fata Cine este idolul dragonului de la Universitatea Craiova si ce coleg ia creat cele mai mari probleme Video
Elvir Koljic, cu cărțile pe față. Cine este idolul „dragonului” de la U Craiova și ce coleg i-a creat cele mai mari probleme. Video (hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic nu are parte de cel mai strălucit sezon în tricoul alb-albastru. Bosniacul este în continuare marcat de accidentarea pe care Ovidiu Mihalache i-a provocat-o într-un meci dintre Craiova și Poli Iași, în luna noiembrie a anului 2020.

Cotat de transermarkt.com la 1,6 milioane de euro, atacantul născut în Spania, la Valladolid, a jucat în 23 de partide sezonul acesta, perioadă în care a marcat patru goluri, două în campionat și două în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic răspunde curiozităților fanilor U Craiova

Koljic e și internațional bosniac. Vârful oltenilor are patru selecții la prima reprezentativă, dar n-a reușit să marcheze vreun gol.

„Cel mai greu moment din cariera mea a fost ultima accidentare pe care am suferit-o, a fost dificil să-mi revin şi să-mi recapăt forma”, a declarat Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Primul meci oficial al echipei lui Reghecampf din 2022 va fi împotriva celor de la Rapid. În tur, Koljic a marcat primul său gol de la revenire, iar bosniacul spune că acea reușită rămâne preferata sa all-time.

„Golul preferat a fost golul cu Rapid din vara trecută, un gol frumos, un gol marcat pe final de meci, un gol care ne-a adus 3 puncte”, a adăugat bosniacul.

ADVERTISEMENT

Coechipierul Marius Constantin, adversarul cel mai dificil

Koljic se bucură că este coleg la U Craiova cu Marius Constantin. Bosniacul l-a avut adversar în perioada în care fundașul de 37 de ani juca la Gaz Metan Mediaș și îi dădea dureri mari de cap „dragonului”.

„Marius Constantin a fost cel mai dificil adversar al meu din Liga I, un jucător bun, un fotbalist puternic şi mă bucur că a venit la Craiova”, a mai spus Koljic.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic spune că se simte foarte bine la „Știința”, cu care mai are contract până în vara lui 2025 și unde și-a făcut și doi prieteni foarte buni.

„La Craiova suntem cu toţii o mare familie, dar dacă este să aleg cei mai buni prieteni dintre coechipieri, ar fi Ştefan Baiaram şi Ante Roguljic”, s-a confesat „dragonul”.

Elvir Koljic este un mare fan al conaționalului său, Edin Dzjeko, cel care despre care spune că e idolul lui. Atacantul de 35 de ani al lui Inter se aseamănă cu cel al Craiovei. Au talie similară, Koljic 1,94 m, Dzeko 1,93 m.

„Idolul meu este Edin Dzeko, este un jucător mare şi un om foarte bun”, a încheiat Koljic.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 3,35 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: